Mersin’de ki OXO Otel başta olmak üzere bir çok otelin sahibi olan iş insanı Şeyhmus ALTUNDAĞ, Mersin’e değer katacak bir anlaşmaya daha imza attı.

Mersin’in tanınmış iş insanlarından olan ALTUNDAĞ şirketler grubunun sahibi Şeyhmus ALTUNDAĞ, Continent Worldwide Hotels’e bağlı yeni nesil bir marka olan SWISS  INN by Continent’in tüm Türkiye, iş geliştirme ve Franchise isim hakkı anlaşmasını bu gün düzenlenen bir törenle imza altına aldılar.

İmza töreninde konuşan Continent Worldwide Hotels  Genel Koordinatörü Ethem ZAGİKYAN törende yaptığı açıklamada; 2021’de Ayaş, Mersin’de bulunan ve Altundağ Otelcilik ve Turizm A.Ş.’ye ait olan 94 odalı Oxo Resort & Spa, Aralık ayında gireceği tadilat sonrası, “Swiss Inn by Continent Ayaş – Mersin” olarak Nisan 2022’de hizmetlerine tekrar başlayacak ve bu oteli, Adana, Mersin merkez, Diyarbakır, Mardin otelleri izleyecek, dedi.

Altundağ şirketler grubunun ve OXO Otelin yönetim kurulu başkanı Şeyhmus ALTUNDAĞ ise imza töreninde şöyle konuştu; Türkiye’de ve dünyada emin adımlarla büyümekte olan tüm Continent Worldwide Hotels’e ait markaların arasına katılan SWISS INN by Continent markası ile yapmış olduğumuz bu anlaşma ile öncelikle Mersin kentimize, Akdeniz bölgemize ve ülkemize bir marka değeri kazandıracağız inşallah. Bunu kısa sürede diğer şehirlerdeki açılışlarımız izleyecek, dedi ve devam etti:

SWİSS  INN  by Continent’in marka değerini Mersin’e

kazandırmaktan onur duyuyoruz, bu markayı bahsettiğimiz tüm otellerimizde kullanarak yaygınlaştırmayı hedefliyoruz ve Mersin kentimizin turizmi başta olmak üzere marka değerinin artmasına da katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.

e-ha