Modanın Yarını ‘Ever Evolving Talks’ta Masaya Yatırılacak
Moda ve denim dünyasında yaşanan değişimin öncü markası Çalık Denim’in ‘Ever Evolving’ mottosundan esinlenerek üçüncü kez düzenleyeceği ‘Ever Evolving Talks by Çalık Denim’ farklı sektörlerden fikir liderlerini ve küresel moda devlerinin vizyoner profesyonellerini bir araya getirecek. Sektörünün tek uluslararası platformu olan ‘Ever Evolving Talks’ bu yıl da modanın yarınına ışık tutan verimli bir mola olacak.

Dünyanın önde gelen premium denim üreticilerinden Çalık Denim’in, sektörün geleceğine ışık tuttuğu ‘Ever Evolving Talks by Çalık Denim’ etkinliğinin üçüncüsü 19 Nisan’da Theater Amsterdam’da gerçekleşecek. Çalık Denim’in ‘Ever Evolving (Daima Gelişmek)’ mottosundan esinlenerek; ilkini 2018, ikincisini 2019’da düzenlediği etkinlik, bu yıl da modanın yarınına ışık tutan verimli bir mola olacak. Moda ve denim dünyasının değişimine liderliğiyle yön veren ‘Ever Evolving Talks by Çalık Denim’de farklı sektörlerden fikir liderleri ve küresel moda devlerinin vizyoner profesyonelleri, ilham veren içgörülerini ve global trendleri anlatacak.

Dünyaca ünlü isimlerden değerli tavsiyeler
‘Ever Evolving Talks by Çalık Denim’de bu yıl, dijital dünyanın yeni geleceği web 3.0, Metaverse ve NFT, pandemi sonrası yeni nesil tüketici davranışları ve markaların Z kuşağı yeni iletişim yaklaşımları, pandeminin moda dünyası üzerindeki etkileri, perakende ve e-ticaretin geleceği, sürdürülebilir bir geleceğin yolları gibi geniş bir perspektifte geleceğin dünyası gibi önemli başlıklar yer alacak.

‘Ever Evolving Talks by Çalık Denim’de bu yıl moderasyonu ‘Marka Gurusu’ olarak tanınan girişimci BJ Cunningham yapacak. Etkinlikte, The Bear Scouts Kurucu Partneri ve Ganni Sorumluluk Yönetim Kurulu Üyesi Dio Kurazawa, ‘Pandemi Sırasında Tüketici Davranışlarında Önemli ve Kalıcı Değişiklikler Oldu. Markalar Nasıl Cevap Vermeli?’ panelinin moderatörlüğünü gerçekleştirecek.

Panelin konuşmacılarından, moda markası HYMNE'nin kurucusu ve Reebok Kreatif Pazarlama Direktörü Jide Osifeso, tasarımcı, yaratıcı ve girişimci kimliğiyle marka gözünden Z Jenerasyonunun ihtiyaçlarını anlamak ve doğru kanallardan ulaşmanın önemini paylaşacak.

Panelin bir diğer konuşmacısı, Simon-Kucher & Partners'ta Yönetici Ortak ve Küresel İcra Kurulu Üyesi Onno Oldeman ise tüketici davranışlarındaki değişiklikleri ve son trendler üzerine konuşacak. Ardından PwC Metaverse Teknolojileri Başkanı Jeremy Dalton, tüm sektörlerdeki kuruluşların artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) dahil olmak üzere sanal dünya teknolojilerini başarıyla uygulamasına yardımcı olmak için tavsiyelerde bulunacak.

‘Metaverse, Sorumlu Moda için Yeni Bir Başlangıç’ konulu, Dio Kurazawa tarafından yönetilen bire bir panelde de, Dijital Moda Enstitüsü'nün küratörü ve yaratıcısı Leanne Elliot-Young ile modada Metaverse, dijital ve sürdürülebilir çözümler üzerine konuşacak.

Etkinlikte, New Standard Institute Direktörü ve Sürdürülebilirlik Marka Stratejisti, Girişimci Maxine Bédat, sürdürülebilir bir gelecek ve insanlığın geleceğini güvence altına almak için gerçekler ve yollar konularını ele alacak. ‘İnsanlar, gezegen, amaç ve refah’ üzerine odaklanan 'hümanist fütürist' Gerd Leonhard ise ‘Pandemi sonrası değişen tüketici eğilimleri ile yeni perakende ve e-ticaret’ üzerine görüşlerini paylaşacak.

Sektörün tek uluslararası platformu
‘Ever Evolving Talks’ta moda ve denim dünyasının önemli konuşmacılarının yanı sıra; her yıl global markaların üst düzey temsilcilerinden oluşan 400’den fazla katılımcı ağırlanmaktadır. Çalık Denim, 40 yıla yaklaşan tecrübesiyle moda ve denim dünyasında yaşanan değişimin öncü markalarından biri olarak, sektörünün tek uluslararası platformu olan ‘Ever Evolving Talks by Çalık Denim’ ile sektöre liderlik edecek. ‘Ever Evolving Talks’ etkinliğinin ardından Çalık Denim, 20-21 Nisan tarihlerinde denim sektörünün en önemli buluşma noktası olan Kingpins Show Amsterdam Fuarı’na katılacak ve dünyanın farklı lokasyonlarından profesyonellerle buluşacak.

2021’de Global Business Excellence Awards’dan ödül aldı
‘Ever Evolving Talks by Çalık Denim’ etkinliği geçtiğimiz yıl dünyanın önde gelen iş ödülleri ve kişisel onur hizmetleri sağlayıcısı olan Awards Intelligence tarafından yönetilen Global Business Excellence Awards ödülleri kapsamında ‘Outstanding Event’ kategorisinde 1’incilik ödülüne layık görülmüştü.
e-ha