İkonik rock grubu Yeşil Gün, 2 Milyondan fazla satarak çok çok platin ödülüne sahip olan Halsey, İspanyol yıldızı Rosalía, uluslararası üne sahip şarkıcı / aktris ve EMA şovuna ev tasarımı yapmak Becky G, süperstar Akon ”ve“ En İyi ”adayı olan Mabel 3 Kasım Pazar günü saat 23.00'de İspanya'nın Sevilla kentindeki FIBES Konferansı ve Sergi Merkezi'nde şehir merkezi yayınlanacak olan müzik kutlaması için, ilk ilk isimler oldu.

Halsey, EMA sahnesine “En İyi İşbirliği”, “En İyi Pop” ve “En İyi Tarz” adaylıkları ile geri dönerken, Rosalía “En İyi Video”, “En İyi İşbirliği”, “En İyi Tarz” ve “En İyi Sınıf” “Olmak üzere dört adaylıkla tekrar karşımızda. Becky G, Ava Max ve Mabel'in ise EMA sahnesinde ilk deneyimlerini yapıyor.

Rosalía'nın EMA adaylıkları, ilk iki MTV VMA Ödülü'nün özelliği Ozuna ile ilgili anlaşma oğlu bekar “Yo x Ti, Tu x Mi” ve sık sık “Yapılan Şarkısı” yapılan J Balvin ve El Guincho ile burada burada “Con Altura”, doğru küresel bir buzdolabında doğru hızlı bir doğru yükseliyor doğruladı.

Akon, kısa süre önce Latince adresinde 1 numaraya ulaşan ilk İspanyolca albümü El Negreeto'dan “Como No” yu söylemek için gecenin sunucusu süper yıldız Becky G ile birlikte sahnede olacak.

Ava Max'ın EMA hedefini açıklıyor son çıkandığı dans-pop sigle'yi Torn'ın MTV'de ilk kez yayınlanacak olan müzik videosunun hemen başında başlıyorecek.

İngiliz pop yıldızı Mabel de, ilk stüdyo albümü Yüksek Beklentiler'den çıkan hiti “Beni Arama Beni Çağırma” parçasını seslendirecek.

Green Day ise MTV Müzik Haftası kapanış konserini “MTV World Stage Seville” de gerçekleştirecek.

“Yeşil Gün, şüphesiz ki dünyanın en başarılı rock grubularından birisidir. Ve geçtiğimiz otuz yıldan sonra safra müzikleri taze ve günümüzle bağlı kalmaya devam ediyor ”diyor. Viacom ve MTV International ortak marka başkanı Bruce Gillmer. “Seville'de en iyi bildiklerinizi de gerçekleştiriyoruz heyecanla bekliyoruz - ikonik enerjili bir performans!”

E - Haber Ajansı