FLO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda rahat adımlar atmak isteyen çocuklar için geniş ürün koleksiyonuyla birçok hediye alternatifi sunuyor.
Minikler için en özel günlerden biri olan 23 Nisan’da, hediye alternatifleri arasında yer alan birbirinden renkli ve konforlu ayakkabı ve çanta modelleri FLO’da sizleri bekliyor.
Çocukların severek kullanacağı ayakkabıları konforla buluşturan FLO, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda babet, sneaker ve çantalarıyla her zevke hitap eden modeller sunuyor. Kız çocuk koleksiyonunda rugan ve fiyonk detaylı babetler kırmızı renk seçeneği ile ön planda iken, lisanslı sneakerlarda metalik ve gold detaylarla hareketlenen modeller dikkat çekiyor.
FLO’da erkek çocuklar içinse ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi olan sneakerlar kırmızı ve mavi şeritlerle detaylanırken, esnek tabanlar canlı tonlarla renkleniyor. High cut modeller çocuklar için her mevsim vazgeçilmez bir alternatif oluyor.
Miniklerin en sevdiği Disney karakterlerinden Frozen, Mickey ve Minnie Mouse FLO’nun yeni sezon çanta koleksiyonunda birbirinden farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. 23 Nisan’da hediye almak isteyenleri FLO’nun kullanışlı ve sevimli modelleri arasından pek çok seçenek bekliyor.
e-ha