Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi İbrahim Avidzba Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi İbrahim Avidzba ve beraberindeki heyeti belediye binasında ağırladı. Ziyarette ilerleyen süreçte, karşılıklı olarak iş birliği ve kültürel çalışmaların gerçekleştirilmesi ele alındı.

Ziyarette İbrahim Avidzba, Başkan Çerkez’e Abhazya’nın sembolü olan Ritsa Gölü’nün yer aldığı resim tablosunu hediye etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “ İbrahim beyi ve Abhazaları burada görmek benim için mutluluk verici bir durum. İleriye dönük çok güzel kültürel projeler yapacağımıza eminim. Biz kardeş milletleriz, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim” dedi.

Abhazya Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi İbrahim Avidzba, “Çekmeköy Belediye Başkanımız Orhan Çerkez beyi ziyaret ettik. Kıymetli başkanımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Kendileri ile hem kültürel anlamda hem de diğer konularda neler yapabileceğimizi, ortak ne tür projeler üretebileceğimizi konuştuk. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

e-ha Sude Elif Sezen