Ağrı Halkı Soruyor: Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç Hizmet İş Ağrı İl Başkanı Emrah Aslan ve olmazsa olmazları şoför koruma gibi hizmetlerde faaliyet gösteren Harun İlidi'nin Ağrı Belediyesi'nde göreve önceki mallarının banka hesap dökümlerini ve Ağrı Belediyesine girene kadarki mal beyan forumlarını ve banka hesap dökümlerini şeffaf belediyecilik anlamında Ağrı halkına akıllarındaki soruları giderebilmek için yazılı olarak göstermelerini istemektedirler.

Haber Nerede Efe Orada tarafsız haberciliğin adresi olarak Ağrı'da yapmış olduğumuz Sokak röportajlarında AB isimli vatandaş: "Bizler artık tabiri caizse maymun gözünü açtı. Konuşmayacağız dedik ama nereye kadar sonucu nereye varırsa varsın bizi de sizin gibi yargıya göndersinler. Ama haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç uzaktan kendisinin akrabası sayılırım geldiği yeri bilirim yaptığı işleri bilirim. Belediye'ye girmeden önce maddi imkânları farklı olan bir insanın nasıl olur da memur maaşı ile mevcut servetini kat ve kat katlar diğer arkadaşımız Emrah Aslan hastanede çok iyi tanırım. Tüm akrabalarını bilirim bu insanların dolmuşa binecek paraları yok ya bugün paralarını ya da gayrimenkullerini nereye saklayacaklarını bilemiyorlar. Ben kendimi koruma ya da şoför olan Harun Bey'in yerine koyuyorum sonunda gelecek olan parayla ancak kredi kartı mı kiramı öderim bir sonraki aya eksi hesaptan başlarım. Dolmuşa binecek parası olmayan insanların takati kalmamıştır. Biz bunu bilir, bunu söyleriz. Ağrı Halkı olarak artık bu saatten sonra kesinlikle susmayacağız. "Edi Bese, Edi Bese, Edi Bese" bu milletin yakasından ya düşün ya da geldiğiniz yere gidin."

Haber Nerede Efe Orada sloganıyla bugün çıkmış olduğumuz yolda Ağrı halkının düşüncelerini taleplerini akıllardaki soruları siz değerli okuyucularımıza tarafsız bir şekilde sansürlemeden yayına veriyoruz. Haber vatandaşın sesinden gelen duygulardır teyide muhtaçtır. Ancak verilmiş olan bu bilgiler değerli haberin peşini bırakmayıp siz değerli Ağrılı halkımız için haberin takipçisi olup gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. 

e-Haber Ajansı (e-ha) Yılmaz Efe