Bir Teknoloji markası olan Panasonic PressIT sunum sistemine Anlık Kablosuz Görüntüleme ve Multicast özellikleri de eklendiği bildirildi.
Donanım kilidi vericisine bağlanmadan içeriğin anında aktarılmasını ve birden çok ekranda eş zamanlı görsel paylaşımı sağlayan Multicast seçenekleri artık Panasonic'in PressIT sisteminde bulunuyor.
Şirketlerin içerik paylaşma gereksinimlerini hızlı bir şekilde karşılayan Kablosuz Sunum Sistemi Panasonic PressIT, eklenen iki özellik artık daha fazla ihtiyacı karşılıyor. Kablosuz Ekran özelliği, Windows kullanıcılarının klavye kısayollarıyla ve Verici Donanım Kilidi kullanmadan doğrudan cihazları üzerinden anında içerik paylaşmalarına olanak tanıyor. Daha geniş katılımlı toplantı ve etkinlikler için ideal bir çözüm oluşturan Multicast sayesinde de kullanıcılar eş zamanlı olarak birden fazla ekranda bilgi görüntüleme olanağına sahip oluyor.
Panasonic Görsel Çözümler Avrupa Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa yeni özellikler hakkında şunları söylüyor: "Düşüncelerini anında grupla paylaşmak veya daha geniş ölçekteki içeriği iletip paylaşmak isteyenler için Kablosuz Ekran ve Multicast özellikleri, halihazırda piyasadaki en kullanışlı kablosuz sunum sistemine iki yeni ve harika özellik ekliyor."
Panasonic PressIT basit ve verimli toplantı odası, ortak toplanma alanı ve sınıflarda birlikte çalışmaya yönelik olarak tasarlandı. Sistem dört sunucunun görsel ve işitsel içeriği eş zamanlı olarak görüntülemesine ve 32 cihazın "tak ve çalıştır" şekilde sunuma bağlanmasını mümkün hale getirirken kablo bağlantısı, yazılım ve diğer tüm karışıklığı da ortadan kaldırıyor. Sistem üstün HD görsel çözünürlüğü ve video oynatmada sıfır gecikme özellikleriyle mükemmel bir görsel kalite sunuyor. Sunumun kablosuz yapılırken güvenlikten de taviz verilmiyor. PressIT, katılımcıların verileri için tam bir güvenlik sağlamak amacıyla WPA2 AES128-bit şifreleme kullanarak veri sızıntısı ihtimalini ortadan kaldırıyor.
Sunum sistemine ek olarak PressIT serisindeki ikinci "birlikte çalışma ürünü"nün lansmanını da kısa bir süre önce yapan Panasonic, böylece piyasadaki en esnek, güncellemelere uygun ve güvenli birlikte çalışma sistemini sunma konusundaki taahhüdünü yerine getiriyor. PressIT360, hibrit toplantıların stresini gidermek üzere tasarlanmış yeni 360o video konferans çözümü olmasıyla öne çıkıyor. Bilgisayara tek bir USB Type-C kabloyla bağlanan ürün, ister toplantı odasında ister uzaktaki bir mekânda üstün yüksek çözünürlüklü yatay görseller ve net sesler sağlıyor.
Panasonic Group Hakkında
Dünya çapında tüketici elektroniği, konut, otomotiv, endüstri, iletişim ve enerji sektörlerinde geniş kapsamlı uygulamalar için yenilikçi teknolojiler ve çözümler geliştirme konusunda küresel bir lider olan Panasonic Grubu, 1 Nisan 2022 tarihinde bir holding şirketi olarak hizmet veren Panasonic Holdings Corporation ve çatısı altında konumlanan sekiz şirket ile faaliyet gösteren bir şirket sistemine geçti. 1918 yılında kurulan Grup, kendini insanların ve toplumun refahını artırmaya adamıştır. Ayrıca, bugünün dünyası için yeni değerler yaratmak ve sürdürülebilir çözümler sunmak için uygulanan kuruluş ilkelerine göre faaliyetlerini yürütmektedir. Grup, 31 Mart 2021 yıl sonu itibariyle 54,02 milyar Avro (6.698,8 milyar Yen) konsolide net satış elde ettiğini raporlamıştır. Kendini insanların refahını iyileştirmeye adamış olan Panasonic Grubu, En İyi Şekilde Yaşamanıza yardımcı olmak için üstün ürünler ve hizmetler sunmak adına birleşmiştir.
Panasonic Connect Europe GmbH Hakkında
Faaliyetlerine 1 Ekim 2021 tarihinde başlayan Panasonic Connect Europe, B2B odaklı ve çevik yeni bir organizasyon oluşturdu. 400'den fazla çalışanı ve CEO Hiroyuki Nishiuma liderliğindeki işletme, tümü İş Değiştirme, Gelişmiş Toplum ve Yarına Bağlanma vizyonunu sunmak için tasarlanmış yenilikçi ürünler ve entegre sistem ve hizmetlerle müşterilerinin başarısına katkıda bulunmayı hedefliyor.
Merkezi Wiesbaden'de bulunan Panasonic Connect Europe, aşağıdaki iş birimlerinden oluşur:
Toughbook dayanıklı dizüstü bilgisayarlar, iş tabletleri ve elde kullanılan cihazlar yelpazesiyle mobil çalışanların üretkenliklerini artırmalarına yardımcı olan Mobil Çözümler İş Birimi.
Yüksek parlaklık ve güvenilirlik özelliğine sahip bir dizi projektörün yanı sıra yüksek kaliteli ekranlar sunan Görsel Sistem Çözümleri ile canlı etkinlik çekimi, spor prodüksiyonu, televizyon ve xR stüdyoları için yaygın olarak kullanılan PTZ ve sistem kameraları, kayıt özelliği olan kameralar, Kairos IT/IP platformu, anahtarlayıcılar ve robotik çözümlerden oluşan uçtan uca bir portföyden Akıllı Canlı Prodüksiyon çözümleri sunan Broadcast & ProAV'yi bünyesinde barındıran Medya Eğlence İş Birimi.
İş ve Endüstri Çözümleri, benzersiz Gemba Süreç İnovasyonu yaklaşımını kullanarak Perakende, Lojistik ve Üretim odaklı özel teknoloji çözümleri sunuyor. Operasyonel verimliliği artırmak ve müşteri deneyimini geliştirmek için tasarlanmış olup işletmelerin her gün en iyi performansı sergilemelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
Panasonic Factory Solutions Europe; elektronik üretim çözümleri, robot ve kaynak sistemleri ve yazılım çözümleri mühendisliği dahil olmak üzere çok çeşitli otomatik çözümlerle akıllı fabrikaları gerçeğe dönüştürmeye yardımcı oluyor.
e-ha