Sanat dünyasının her yıl heyecanla beklediği Artweeks İstanbul'un 9. Edisyonu, Bilgili Holding ev sahipliğinde, 20-28 Nisan tarihleri arasında The Ritz Carlton Residences, İstanbul B Blok'ta gerçekleşecek.
Bilgili Sanat ve Sabiha Kurtulmuş organizasyonu ile düzenlenen etkinlik, sanat dünyasının her yıl heyecanla beklediği, şehrin en prestijli etkinliklerinden biri olarak biliniyor.
Artweeks İstanbul, Yeni Lokasyonu B Blok’ta
Uzun yıllardır Akaretler Sıraevler'de düzenlenen Artweeks, şehrin dinamiğini yansıtan yapısıyla bu sefer farklı bir lokasyonda olmanın heyecanını taşıyor. The Ritz Carlton Residences, İstanbul B Blok, son zamanlarda sanatın ve kültürün buluşma noktası olmaya aday, görkemli bir yer olarak öne çıkıyor. Artweeks İstanbul’a ayrıcalıklı bir ev sahipliği yapacak ve katılımcılarına benzersiz bir deneyim sunacak olan B Blok’ta, Türkiye’nin önde gelen galeri ve sanatçılarının eserleri görülebilecek.
Artweeks İstanbul 9. Edisyonu, sanatın evrensel dilini yansıtan eserlerle sanatseverler ve sanatçılar arasında değerli bağlar kurmayı hedefliyor.
The Ritz Carlton Residences, İstanbul B Blok’ta 20-28 Nisan arasında sürecek etkinlikte, tüm sergiler ve söyleşiler sanatseverlere açık ve giriş ücretsiz olacak.
e-ha