At kılı fırçası, adından anlaşıldığı gibi at kıllarından yapılmaktadır. Genel olarak vücudunuza masaj yapmak için kullanabileceğiniz bu fırçaların birçok faydası bulunmaktadır. At kılı fırçası kullananlar tarafından da sıkça tercih edilmektedir. Biz de sizler için at kılı fırçasının faydalarını ve diğer tüm özelliklerini araştırdık. Gelin birlikte inceleyelim..

At kılı fırçası peeling etkisine sahiptir.
Vücudu ölü derilerden arındırır.
Kan dolaşımını hızlandırır.
Selülit görünümünün azalmasına yardımcı olur.
Yumuşaklık kazandırır.
Masaj etkisi sayesinde rahatlık hissi sağlar.
At kılı fırçası deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Eda Taşpınar At Kılı fırçasıdır. Doğal özelliği sayesinde sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa 5 dakikanızı ayırarak selülilerinizden kurtulabilirsiniz.

Eda Taşpınar At Kılı Fırçası

Vücut bakımı için özel olarak geliştirilmiştir olan Eda Taşpınar At Kılı Fırçası, vücuttaki selülit görünümünü en aza indirgemeye yardımcı olur. Vücutta ölü derileri temizleyerek cildi arındırır ve canlılık kazandırır. At kılı fırçası kullananlar tarafından da sıkla tavsiye edilmektedir. 

Ürünün etkinliğini arttırmak için düzenli ve doğru uygulama yapmak son derece önemlidir. O halde herkesin merak ettiği At Kılı Fırçası nasıl kullanılır? sorusunu hemen cevaplayalım!

At Kılı Fırçası Nasıl Kullanılmalı? At Kılı Fırçası Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Öncelikle cildin daha önceden temizlenmiş ve kurulanmış olması gerekir. Sonrasında aşağıdan yukarıya doğru dairesel hareketlerle uygulanması gerekir. Vücudun bel, basen, bacak, karın ve kol bölgelerine uygulama yapılabilir. Etkili bir sonuç için sabah akşam günde 2 defa 5 dakika uygulanması tavsiye edilmektedir. 

At kılı fırçası kullanırken dikkat edilmesi gerekenler;

Cilt temiz ve kuru olmasıdır. 
Cilde herhangi bir nemlendirici krem, losyon uygulanmamalıdır.
Fırçalama işlemi yapılırken çok sert hareketlerden kaçınılmalıdır.
Sert olmayan nazik hareketlerle uygulanmalıdır. 
Uygulama sonrası selülit karşıtı bakım ürünleri kullanılması tavsiye edilmektedir. 
Sizde tüm at kılı fırçası çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dileğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda deme imkanıyla sahip olabilirsiniz.