Bugüne kadar birçok markanın bu anlamda başarı hikâyelerinde direkt rol alan 20. Bayim Olur musun - Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nın 20.si İstanbul - Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Fuar 30 Ekim 2022 tarihine kadar açık kalacak.
20 yıldır Türk markalarının franchise ve markalı bayilik sistemiyle, yurt içi ve yurt dışına yayılarak büyümelerine olanak sağlayan fuar açılıyor.
Medyafors Fuarcılık organizasyonu, Ufrad Franchising Derneği desteği ve REDSTONE ana sponsorluğunda düzenlenen fuar, markaları ve yatırım fırsatı arayan girişimcileri tek çatı altında buluşturuyor.
Markalı Bayilik ve Franchise konusunda 20 yıllık sektör bilgisi ve birikimiyle, sektöre bir fuarın çok ötesinde hizmet veren Medyafors, markalarla yatırımcıları buluşturduğu, web portalıyla da fuarın yıl boyunca devamlılığını sağlıyor.
Medyafors, Franchise/ Bayilik sistemiyle yayılmayı düşünen, sektöre ilk adım atacak marka sahip ve yöneticilerine yol göstermekle kalmayıp, markaların operasyon planlamalarına A dan Z ye danışmanlık desteği veriyor.
İstanbul - Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde organize edilecek fuar, bu yıl sektöre 1 milyar doların üzerinde iş hacmi kazandırmayı hedefliyor.
Bayim Olur musun Fuarı’nda, istihdam oluşturma ve yeni iş alanları yaratma anlamında da Türk ekonomisine önemli katkılar sağlanacak. Fuar, ziyaretçi sayısı, yüzlerce katılımcı marka ve yarattığı iş hacmi açısından, bu yıl da önemli başarılara imza atmaya devam edecek. Şu ana kadar online rezervasyon yaptıran ziyaretçi sayısı 20 bine ulaşan fuara, 30 binin üzerinde ziyaretçi gelmesi bekleniyor.
Türk markaları on binlerce girişimci ile buluşacak
Her yıl on binlerce girişimciyi markalarla buluşturmakla birlikte önemli iş birliklerine olanak sağlayan Bayim Olur musun Fuarı, yatırım yapmak veya işini büyütmek isteyenler için bir referans noktası.
Sunduğu olanakları ve dinamik yapısıyla bölgemizin franchise sistemini, her yıl yeni konseptleri öne çıkararak sektörde trend oluşturma misyonunu da üstleniyor. Markalara büyüyerek zincirleşme fırsatı sunan, girişimcilere ise kendi işini kurma imkanı veren fuar, işini büyütmek isteyen, yeni iş ortakları arayan ve yatırımlarına yön vermek isteyen ziyaretçilerin buluşma adresi olmaya bu yıl da devam edecek.
30 farklı sektörden yüzlerce marka
Gıdadan gayrimenkule, ev dekorasyonundan güzellik merkezlerine, spor merkezlerinden kafelere ve otomotive kadar 30’dan fazla farklı sektörden, yüzlerce markanın bayilik ve franchise vermek üzere yer aldığı Bayim Olur musun Fuarlarında, büyük bir network alanı yaratılırken, markalara yurt içi ve yurt dışında yeni şubeler açarak büyüme fırsatı sunuluyor.
Yurt dışından binlerce ziyaretçi Türk markalarıyla görüşmek için gelecek
Türk markalarını kendi ülkelerinde temsil etmek, master franchise alarak yayılmalarını sağlamak için gelecek yabancı ziyaretçilere ilaveten, son yıllarda yaşanan göç akımıyla ülkemize gelen yabancılar da, birikimlerini değerlendirerek yatırım yapmak için Bayim Olur musun Fuarı’nı ziyaret edecek. Bu vesileyle katılımcı markalar, yurt içinde ve dışında mağaza açma potansiyeli ve finansman gücüyle markalarımıza ortak olma gücüne sahip yabancı yatırımcılarla da buluşmuş olacak.
ABD, İngiltere, Almanya, Hollanda, Litvanya, Kanada, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Portekiz, Sili, Kongo, Rusya, İspanya, İsveç, Singapur, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, S. Arabistan, Cezayir, İran, Irak, Nijerya, Mısır, Lübnan, Fas, Kuveyt, Katar, Dubai ve Azerbaycan’ın aralarında olduğu pek çok ülkeden Bayim Olur musun Fuarı’nı ziyaret edecek yatırımcılar ve heyetler, Türk markalarına yoğun ilgi gösteriyor.
Sektöre ışık tutan etkinlikler yer alacak
Bayim Olur musun Fuarı’nda, 4 gün boyunca gerçekleşecek etkinlik programı kapsamında seminerler, katılımcı sunumları, yarışmalar ve tadım şovları düzenlenecek. Sektör uzmanlarının ve başarılı markaların deneyimlerini paylaşacağı seminerler, franchise’a ilk adım atacak markalara yol gösterecek, yatırımcı adaylarının da ufkunu açacak.