İstanbul'un Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy semtinde yaşıyorsanız, emlak vergisi ve diğer borçlarınızı ödemek için belediyeye ya da bankaya gidip kuyrukta beklemenize gerek yok.
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi'nin 30 yıllık muhtarı Aylin Keserkaya, vergi ödeme hizmetini mahallelinin ayağına getirerek önemli bir kamu hizmetine imza attı.
KREDİ KARTI YA DA PARA KART İLE TAHSİLAT
Muhtar Aylin Keserkaya, Bakırköy Belediyesi ile görüşerek, Mali İşler Müdürlüğü'nde görevli bir memurun, pos cihazlarıyla birlikte, Ataköy 9. Kısım'da bulunan muhtarlık binasında görevlendirilmesini sağladı. Ataköylüler, yürüme mesafesindeki muhtarlık binasına gelerek, sıra beklemeden, kredi kartı ya da para kartlarıyla vergilerini kolayca ödeyebiliyor.
Bu hizmet, özellikle orta yaş ve yaşlı emlak sahipleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Muhtar Aylin Keserkaya'yı arayan Ataköy halkı, bu güzel hizmetten dolayı teşekkür ediyor.
DİĞER MAHALLELER DE İSTİYOR
11 kısımdan oluşan Ataköy'ün tüm sakinleri ile Bakırköy sınırları içinde ikamet eden tüm vatandaşlar, 9. Kısım'a gelerek sıra beklemeden vergilerini yatırabiliyor.
Bu hizmeti duyan farklı mahallelerdeki vatandaşlar, Muhtar Aylin Keserkaya'nın dört yıl önce başlattığı bu hizmetin kendi mahallelerine de gelmesini istiyor.
e-ha