Ödüllü belgeselci Tuluhan Tekelioğlu tarafından AXA Sigorta’nın katkılarıyla çekilen belgesel “Çocuklar Hep Doğruyu Söyler" in galası 26 Ocak’ta Kanyon’da yapılacak.
Farklı sosyal gruplardan çocukların taleplerine, kaygılarına ve hayallerine ışık tutan belgesel, ALFA kuşağına dair Türkiye’de çekilen ilk belgesel olma özelliğini de taşıyor.
“İnsanlığın gelişimi adına insanlık için değerli olanı korumak” amacı doğrultusunda sanat alanında yapılan çalışmalara da katkı sağlayan Türkiye’nin öncü sigorta şirketi AXA Sigorta, ödüllü belgeselci Tuluhan Tekelioğlu’nun ALFA kuşağını konu alan yeni belgeseli “Çocuklar Hep Doğruyu Söyler”in destekçisi oldu.
Türkiye’de ALFA kuşağını konu alan ilk belgesel olan “Çocuklar Hep Doğruyu Söyler”, çocukların da birer özne olarak toplumda var olduklarını göstermeyi hedefliyor.
Belgeselde, Türkiye’de yaşayan farklı sosyal gruplardan ALFA kuşağının bireyleri olan 20 çocuk, Tuluhan Tekelioğlu’nun eğitim, hayaller, gelecek, sosyal medya gibi çeşitli konulara dair sorularını yanıtlıyor.
“Çocuklar Hep Doğruyu Söyler” in gala gösterimi 26 Ocak Perşembe akşamı saat 18.00’de Kanyon’da yapılacak.
e-ha