Sağlıklı ve güçlü bir cildin sırrının neme doymuş bir ciltten geçtiğini biliyor muydunuz? “Nemsiz bir cilt kurumuş bir toprağa benzer “ cümlesi bu duruma en iyi örnektir. Çünkü cildimizde tıpkı bir toprak gibi kuruduğunda çatlamaya başlar ve çeşitli cilt problemlerini beraberinde getirir. Cilde ne kadar nem yani su verilirse cilt o kadar yenilenme süresini hızlandırır ve bariyerini güçlendirir. Fakat çevresel faktörler, yanlış ürün kullanımı, mevsim geçişleri zaman zaman cildin doğal yapısını bozarak cilt bariyerini güçsüzleştirir. Bu durum ise ciltte kaşınma, matlaşma, kuruluk ve pul pul dökülmelere sebep olur. Bepanthol cilt bakım kremi ile bu durumu kontrol altına almak mümkündür. 

Bepanthol krem, cildi çevresel faktörlere karşı koruyarak cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Formülündeki Provitamin B5 ile cildin kaybettiği nemi geri kazandırır ve doğal nem seviyesini dengede tutar. Yoğun nemlendirici ve besleyici etkisi sayesinde kuruluğa bağlı kaşıntı, kızarıklık ve tahriş gibi cilt problemlerini gidererek cildin daha güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar.

Bepanthol Sensiderm ile Kaşıntı Hissine Son!

Tüm aile bireylerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş Bepanthol Sensiderm kaşıntı giderici krem, özellikle bebek ve çocuklarda sıkça rastlanan atopik dermatit, egzama ve alerjik durumlardaki kaşıntıların giderilmesi için formüle edilmiştir. Cilt bariyerini güçlendiren, etkinliği klinik testlerden gecen krem, kortizon içermeyen özelliği sayesinde bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanıma uygundur. 

Markanın öne çıkarın ürünleri arasında Bepanthol pişik kremi de mevcuttur. Paraben içermeyen formülü sayesinde her annenin bebeğine güvenle kullandığı pişik kremi bebeklerin bez bölgesini koruma altına alır ve pişiğin oluşmasını engeller. 

Bepanthol ile Pişik Koruma Altında! 

Pişiği önlemek için en önemli adım cildin temiz ve kuru tutulmasını sağlamaktır. Daha sonraki adım ise pişik kremi kullanılmasıdır.  Bepanthol pişik kremi, içeriğinde bulunan ProVitamin B5 cildin hem ideal nem dengesine kavuşmasını sağlar hem de ciltte bariyere görevi görerek pişik oluşumunu önler. Parfüm, koruyucu madde ve renklendirici içermeyen formülü sayesinde en hassas ciltlerin dahi kullanımına uygundur. 

Bepanthol derma, Bepanthol yüz kremi, Bepanthol cilt bakım kremi ve tüm Bepanthol ürünlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.