Bilecik Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından oluşturulan “Köyümü Seviyorum Sokağımı Boyuyorum” Projesi kapsamında Pazaryeri İlçesinde köy evleri boyandı.
Pazaryeri İlçesine bağlı Kınık köyünde Köyümü Seviyorum Sokağımı Boyuyorum Projesi sokak sağlıklaştırması kapsamında köylerdeki evler beyaz renge boyandı.
Kınık köyünde ilk duvarı boyayan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe Kaymakamı Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin oldu.
Vali Dr. Kızılkaya Kınık Köyünde düzenlenen programda projeyle köy sokaklarının daha da güzelleşeceğini belirtti.
Köylü vatandaşlarla sohbet eden Vali Kızılkaya Kınık Köyünde Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 75 tonluk köyün içme suyu deposunu inceledi.
Kınık ilkokulunu da öğrenciler ile bir araya gelen öğrencilere üç şeye dikkat edilmesini söyleyerek öğrencilere; çalışkan, ahlaklı ve temiz olmanın önemini vurguladı.
Pazaryeri ilçesinde geçtiğimiz ay yapımına başlanılan 16 derslikli Atatürk Ortaokulu ve Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu inşaatlarını da gezen Vali Kızıklaya İlçe Kaymakamı Ferhat Altay ve İnşaat firması yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın Pazaryeri ilçesinde programı kapsamında kendisine İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İl Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri Alaattin Emral, Mehmet Pulat eşlik etti.
e-ha  - Sedat CEYLAN / BİLECİK