Bilfen Yayın Grubu; Bilfen Yayıncılık, Netbil Yayıncılık, ÇOKİ ve OnBurda Yayıncılık markaları ile 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'ndaki yerini aldı. 03-11 Aralık 2022 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarı da kitapseverler ile buluşturan fuar kapsamında Bilfen Yayın Grubu, 498 yeni yayının tanıtımını yaptı.
Fuara katılanlar; 6. salonda yer alan 631 ve 632 No.lu stantlarda Bilfen Yayıncılık, 638 ve 639 stantta ÇOKİ, Netbil ve OnBurda Yayıncılığa ait, içerikleri güncellenmiş ve zenginleştirilmiş okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise yayınları ile yine yayın grubuna ait yeni yayınlar ve yeni dijital platformlar hakkında detaylı bilgi aldı.
Bilfen Yayın Grubu markalarından Bilfen Yayıncılık 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na Pro&Bil, Pro&Test, Konu Anlatımlı Kitaplar, Tam Ölçme ve Tüm Dersler Soru Bankaları gibi ürünleri ile katıldı. Bilfen Yayın Grubu fuar kapsamında, yeni yayınlarından ortaokul Akademik Performansım Defterleri, Biltest Soru Bankaları, ilkokul Paragraf ve Problemler Soru Bankaları ve ilkokul branşlarından soru bankaları ürünlerini de tanıtma fırsatı yakaladı. Katılımcıların aynı zamanda dijital platformların kullanımı hakkında da bilgi aldıkları fuarda Bilfen Yayın Grubu bünyesinde hizmet veren Netbil Yayıncılık ise ilkokul Öğrenme Performansım Defterleri, ortaokul Periyot Soru Bankaları, Etkinlikli Periyot Soru Bankası, Paragraf Soru Bankası ve Deneme Setlerinin yanı sıra ilkokul Tüm Dersler Soru Bankaları ile fuar boyunca öğrenci ve öğretmenler ile buluştu.
Eğitim alanında başarılarıyla zirvede olan Bilfen Okullarının deneyim ve birikimlerini, alanında yetkin ve güçlü öğretim kadrosuyla harmanlayarak yola çıkan Bilfen Yayın Grubu; bugün Türkiye'nin 81 ilinde 580 bayisiyle okul öncesi dönemden üniversite hazırlığa kadar her kademede hazırladığı yayınlarını öğrenci ve öğretmenlerle buluşturuyor.
Eğitimde başarının anahtarı Bilfen Yayın Grubu
Geçen yıllarda isabetli sorularıyla sınavlara hazırlıkta öğrencilerin ve eğitimcilerin temel kaynağı olan Bilfen Yayın Grubu; konu anlatımlı kitapları, testleri ve açık uçlu sorulardan oluşan yardımcı kaynakları ile öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitimde öncü olan Biltest Soru Bankalarını öğrencilerle yeniden buluşturan grup, LGS hazırlık sınıfı olan 7 ve 8. sınıfların bütün dersleri için hazırlanan Biltest sorularının tamamını video çözümlü olarak sunuyor. Çözülemeyen soruların yanıt anahtarlarına ve çözümlerine BİLVU uygulamasından kolayca ulaşılabiliyor.
OnBurda Yayıncılık TÜYAP Kitap Fuarı’nda
Yakın zamanda küçük bir teşebbüs olarak yayıncılık hayatına adım atan, yaptığı yatırımlar ile başarısını ortaya koyan OnBurda Yayıncılığı bünyesine katan Bilfen Yayın Grubu; yeni nesil eğitim setleri, ilkokul, ortaokul setleri ve her kademe için “hikâye serileri” ile yayıncılık alanında tüm kitaplarını ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.
“ÇOKİ Yayıncılık” kitapseverlerle yeniden buluşuyor
Yayın dünyasında kendine saygın, ağırlıklı ve etkin bir yer edinmek üzere yola çıkan ve adını “çocuk” ve “kitap” sözcüklerinin ilk hecesinden alan “ÇOKİ Yayıncılık” 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda (TÜYAP) kitapseverlerle buluştu. Çağdaş, yenilikçi, özgün, farklı, öncü ve görsel okuma yetisi yüksek çocuk ve genç okurlar yetiştirmek üzere yola çıkan ÇOKİ Yayıncılık, fuarda okurlarına ulaşacak.
Bilfen Yayın Grubu Web sitesi yenilenen arayüzü ile sizlerle!
Bilfen Yayın Grubu bünyesinde yer alan ürünlere daha hızlı ulaşabilmek için www.bilfenyayincilik.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
e-ha