Bilgin Pariltan, bu Ramazan ayında da yardımseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu.
Birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi ailelerle yardımseverler arasında köprü olan Kendi arabasıyla yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran Pariltan, iş çıkışı ve hafta sonları olmak üzere Ramazan'ın tüm günlerinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı.
Duyurular yaparak farkındalık oluşturan insanları yardıma teşvik eden ve gelen yardımları organize eden , Onlarca derneğin yaptığı işi tek başına yapan Pariltan, 400 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan gıda kolisi ve 120 aileye zekat, fitre ve fidye dağıttı. Çocukları da unutmayan parıltan aile ziyaretlerinde çocuklara çikolata dağıtımı yaparak gönüllerini kazandı.
Bireysel olarak yardım organizasyonları yapan Bilgin Pariltan; "Bu mübarek Ramazan ayında da birlik ve beraberlik içinde yardımlaşarak, ihtiyaç sahiplerine destek olduk. Bu vesileyle, yardımlarını esirgemeyen tüm yardımseverlerimize yürekten teşekkür ederiz.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun! Sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dileriz" dedi.
e-ha