Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 28 Nisan Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Elif ve Arkadaşları Kapadokya, Oregon, Büyük Macera: Hazine Peşinde, Kuralsızlar (The Roundup) ve Karanlık Gece filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.
Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Animasyondan gerilime, dramdan korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Elif ve Arkadaşları Kapadokya, Oregon, Büyük Macera: Hazine Peşinde, Kuralsızlar (The Roundup) ve Karanlık Gece filmlerinin vizyona gireceği 28 Nisan Cuma gününün vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.
28 Nisan Cuma günü vizyonunun öne çıkanları
Çocukların ve animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak Elif ve Arkadaşları Kapadokya, bir grup öğrenci çocuğun Kapadokya’daki serüvenlerini konu ediniyor. Çocuklar, yaptıkları Kapadokya gezisinde Peribacalarının efsanesi olan gökyüzünde yaşayan Perişler’i öğrenirler. Bu efsaneyi o kadar severler ki gökyüzüne çıkmanın ve Perişler'le tanışmanın hayalini kurarlar…
Nejat İşler, Serkan Çayoglu ve Özgür Emre Yıldırım’lı oyuncu kadrosuyla vizyona girecek Oregon, sinemaseverleri 95 dakikalık bir yolculuğa çıkartıyor. Filmde, Bodrum’da hayatlarını sürdüren Gaye ve Hakan’ın yakın arkadaşlarına bir müzik kaseti teslim etmek için İstanbul’a gelmeleri ve İstanbul’da başlarından geçenler anlatılıyor.
Ailece izlenebilecek filmler arasında yerini alan Büyük Macera: Hazine Peşinde, Ahmet Toklu yönetmenliğinde vizyona giriyor. Film, aynı mahallede yaşayan dört arkadaşın eski bir hazine haritası bulmalarıyla mahallenin sevilen babaannesinin yaşadığı evi kurtarmak için zorlu bir maceraya girişmelerini konu ediniyor.
Kore filmi tutkunlarının ilgisini çekecek Kuralsızlar (The Roundup), bir polis memurunun bir suçlunun peşinden gidişini konu ediniyor. Polis Ma Seok-do ve birimi, Vietnam’a kaçan suçluyu araştırırken karşılarına çıkan ilginç delillerle araştırma farklı bir boyut kazanıyor.
Dram, gerilim ve polisiye türlerini bir arada barındıran Karanlık Gece, İshak’ın nasıl toplu bir öfkenin parçası haline gelip Anadolu'da küçük bir köyde vicdanıyla nasıl başa çıktığını ve kolektif sessizliğin şiddetiyle nasıl mücadele ettiğini anlatıyor. Filmde, gezgin bir müzisyen olan İshak’ın 7 yıl önce bir parçası olduğu linç olayı ile yeniden yüzleşmek zorunda olması anlatılıyor.
CGV Mars Cinema Group Hakkında:
CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 30 şehirde, 88 sinema işletmesi ve 755 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.
e-ha