Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, sinemaseverleri 1 Temmuz Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise of Gru), Kahran, Zir-i Cin, Aşkın Gönül Yazısı, Bir Kızla Tanıştım (I Met a Girl), Evlat Olsa Sevilmez ve Yang’tan Sonra (After Yang) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.
Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Bilim kurgudan komediye, animasyondan korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler sinemanın büyülü dünyasıyla buluşacak. Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise of Gru), Kahran, Zir-i Cin, Aşkın Gönül Yazısı, Bir Kızla Tanıştım (I Met a Girl), Evlat Olsa Sevilmez ve Yang’tan Sonra (After Yang) filmlerinin vizyona gireceği 1 Temmuz Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.
1 Temmuz Cuma günü vizyonunun öne çıkanları
Animasyon tutkunlarının ve çocukların merakla beklediği Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise of Gru), sinemaseverleri 88 dakikalık eğlenceli bir yolculuğa çıkartıyor. Yapımcılığını Universal Studios’un üstlendiği, Kyle Balda ve Brad Ableson’un yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon filmi, izleyicileri 70’li yıllara geri götürüyor. Film, 70'li yıllarda tarihin en büyük kötülerinden biri olma hayali kuran genç Gru ile yolları kesişen Minyonlar'ın eğlenceli hikâyesini konu ediniyor.
Sinemaseverleri 80 dakikalık bir korku serüvenine çıkaran Kahran, Ahmet Yaşar Gümüş yönetmenliğinde vizyona giriyor. Film, ücra bir Anadolu kasabasına giden Mert'in burada başından geçenler ile intikam arayışındaki Kahran cinlerini odağına alıyor.
Umur Ertek’in yönetmen koltuğunda oturduğu Aşkın Gönül Yazısı, dram türünde film izlemeyi sevenleri memnun etmeyi planlıyor. Film, Hollanda’dan gelen Tunç’un Gönül’le tanışması ve sonrasında gizlediği büyük sırrın ortaya çıkmasıyla karmaşıklaşan olayları konu ediniyor.
Korku ve gerilim tutkunlarının beğenisini kazanacak bir diğer film Zir-i Cin, İstanbul'a dönüş yolunda ilgilerini çeken bir köye uğrayan gazeteci Defne ve arkadaşlarının burada yaşadıklarını konu ediniyor.
Avustralya yapımı Bir Kızla Tanıştım (I Met a Girl), müzisyen Devon'ın tanıştığı gibi aşık olduğu Lucy'yi bulabilmek için onun peşinden Avustralya'ya gitmesi ve bu arayışını konu ediniyor. Ancak Lucy’nin gerçek mi yoksa bir hayal ürünü mü olduğu bilmecesini koruyor…
Komedi tutkunlarının beğenisini kazanacak Evlat Olsa Sevilmez, ölümcül bir hastalığa yakalanan annesinin son isteği olarak evlenmesini istediği vurdumduymaz Samet'in evlilik arayışını anlatıyor.
CGV Mars Cinema Group Hakkında
CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. 4DX, Starium, ScreenX, IMAX gibi gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Cinemaximum salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 95 lokasyonu, 811 salonu ve 108.173 koltuk sayısı ile Türk film severlere hizmet sunmakta
e-ha