Yatırımcıların ilk aklına gelen aynı zamanda en güvenilir yatırım aracı olan altın zaman geçtikçe değerleniyor. Altının yer altı kaynakları arasında en değerli madenlerden biri olması, yüzyıllardır popülerliğinden değer kaybetmiyor. Dünyadaki olası kötü senaryolardan bile en az zararla çıkan altın her durumda para birimlerinin ve yatırımcıların kaçış noktası oluyor. Yatırımcılar elindeki paraları değerlendirirken fiyatına anlık olarak ulaşmak ister. Bu yüzden canlı tam altın fiyatları yatırımcılara bir yol göstermede yardımcı olur. Piyasa fiyatlarını direkt olarak gösteren mukayese.com fiyat takibi yapmada yardımcı oluyor. Sitede canlı olarak altınların alış, satış ve günlük değişimlerini gözlemleyebilirsiniz.

Canlı Altın Fiyatlarının Değişimleri

Altın fiyatları piyasadaki para hacmine göre değişiklik gösteriyor. Dünyada büyük bankaların faiz artırım veya faiz indirimi kararı tüm para birimlerine ve varlık fonlarına etki ettiği gibi altın fiyatlamasını da etkiliyor. Altın değerleri ayar, ons olarak ayrılıyor. Altın almak isteyenler kendi dilediği gibi seçim yapıp alımlarını yapıyorlar. Her an bir tık uzaktan canlı altın fiyatları izlenebilir. Site üzerinden, telefon uygulamasından mukayese.com fiyatlar ve karşılaştırmalar konusunda destek oluyor.

Karşılaştırma ve Fiyatlandırmaları İzlemek

Yatırım yapanlar, dijital olarak satın alınan varlıklarını izlemek isterler. Belirli kâr oranında satış yapabilmek için piyasa fiyatını izlemeyi tercih eden yatırımcılar, anlık verilere ulaştığında daha rahat işlem açarlar. Gecikmeli fiyatlandırma bu tür yatırımcılar için yanıltıcı olabiliyor. Bu yüzden piyasa fiyatlarını en kolay şekilde ve en hızlı ulaşmak yatırımcıyı rahatlatıyor. Çeşitli araçlardan bir araya toplayıp tüm seçenekleriyle bilgileri sunan mukayese.com ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Altın Yatırımının Evrenselliği

Dünyadaki tüm milletlerin ve toplumların kabul ettiği, aradığı rezerviyle zengin olduğu altın yüzyıllardır gücünü korumakta. Piyasada altın gelecek yatırımı olarak görülür. Maddi olarak altın bir güçtür. Tüm ülkelerde kabul edilir ve akışkan piyasası vardır. Her türlü felakette, olumsuz olaylarda, krizlerde, en az etkilenen değerli varlıktır. Bu nedenlerle altın dünyanın tamamında zenginliği temsil eder.

Sitenin Sağladığı Hizmetler

Canlı altın fiyatlarına en kolay şekilde ulaşmanın mümkün olduğu mukayese.com olarak döviz fiyatlarını da sunmakta. Sitedeki döviz seçeneğinden 50'den fazla para biriminin anlık fiyatına ulaşılıyor. Sitede bir başka özellik olarak bankalardan alınan bilgileri tek çatıda topluyor. Kredi kartı şartları, kredi faiz ve ödeme oranları, banka mevduat oranları gibi özellikler mevcut.

Örnek olarak tüketiciler bir kredi kartına sahip olabilmek için bankalardan tek tek bilgi alıyor. Bankaların şartlarını karşılaştırmak fazlasıyla zaman alıyor. Aynı zamanda kredi çekmek isteyen tüketici çekeceği kredinin miktarını ve faiz oranını öğrenmek için bankalardan ayrı ayrı bilgi almak zorunda kalıyor. Bir diğer hizmet vadeli hesap açarak elindeki paradan aylık faiz elde etmek isteyen tüketici yine bankalardan ayrı olarak bilgi almaya ciddi zaman harcıyor.

İşte tam burada mukayese.com sitesindeki ücretsiz hizmetler devreye giriyor. Çeşitli bankaların şartlarını bir arada görüp karar verme şansı sağlıyor. Bu hizmetlerden yararlanarak maddi tasarruflar sağlarken aynı zamanda zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Günümüz şartlarında yüksek çalışma saatlerine maruz kalan tüketici bu tür finansal işlerini en kısa sürede halledebilmesi ve en doğru yolu izleyebilmesi için aracı olan platformu kullanmak oldukça kolay. Sitenin anlaşılabilir ve oldukça kolay ara yüzü vardır.

Mobil Uygulaması

Siteni mobil uygulaması mevcut. Mobil uygulamada canlı altın fiyatları ve diğer piyasa fiyatlarına ulaşmak mümkün. Mobil uygulamayı kullanmanın avantajı, nerede olduğunuzun önemini yitirmesi. Altın döviz fiyatına bakmak için veya diğer hizmetlerden yararlanmak için cep telefonu veya tablete indirdiğiniz uygulama ile hizmete erişip işlerinizi halledebiliyorsunuz.