Su sporları sporcuları ve su sporları tutkunları, Vakkorama Watersports Championship 2022’de Caresse Bodrum’da buluştu. Caresse Bodrum’da rekor katılımla gerçekleşen; Türkiye Su Kayağı, Wakeboard, Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ile Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun destekleriyle gerçekleşti.
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un moderatörlüğünde gerçekleşen şampiyona, 3 gün boyunca power.app.com.tr’den canlı olarak yayınlanırken hem Power FM’in başarılı DJ’leri hem de yurt dışından gelen ünlü DJ’ler; DJ Mono, Ash ve Allen Hulsey şampiyona boyunca Buddha Bar’da sergiledikleri performanslarıyla gerek sporculara gerekse su sporu tutkunlarına keyifli saatler yaşattı.
İş dünyası ve cemiyetten birçok ismin katılımı ile gerçekleşti
Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum'un sahibi Volkan Büyükhanlı ve Cem Hakko’nun ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonaya, tanınmış isimler; Ergin Ataman, Vasa Micic, İbrahim Kutluay, Doğu Demirkol da katıldı.
Türkiye’nin en iyileri yarıştı
Caresse Bodrum’da 3 gün boyunca süren Vakkorama Watersports Championship’te dereceye giren sporculara ödülleri kapanış töreninde, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Basketbol Milli Takımı ve Anadolu Efes takımı Başantrenörü Ergin Ataman dereceye giren sporculara ödüllerine takdim etti.
Vakkorama Watersports Championship’ın kazananları; Wakeboard Freestyle erkeklerde birinci şovları ve aldığı puanla yarışmanın en dikkat çeken ismi olan Süleyman Atlı, aynı dalda kadınlarda Asena Aydın, genç erkeklerde ise Nebi Yıldırım birinciliği göğüsledi.
Mono Ski’de; büyük erkeklerde Barış Fırıncı, büyük kadınlarda Ayşe Şermin Kumbaracılar, genç erkeklerde (14-17 yaş) Luka Zazadze, genç erkekler (10-13 yaş) Rauf Aslan Ekinci birincilik ödüllerinin sahibi oldular.
Flyboard ise 3 ismin yarıştığı şampiyonada Kahraman Aktaş birinciliğin sahibi oldu.
Vakkorama Watersports Championship ile uzun yılların ardından Su Kayağı, Wakeboard, Su Jeti ve Flyboard kategorilerinde Türkiye Şampiyonası da düzenlenmiş oldu.
e-ha