3000 mağdur Bursa esnafı olarak etkili veya tepkili olacağından kimsenin şüphesi olmasın
“İşimizin başındayız bize güvenen Çataltepe’den mağdur edilmiş esnafımızın hakkını aramakla meşgulüz…” sözler ÇATSANDER Başkanvekili Aydın Çitil’e ait. Çitil, Kestel Çataltepe’de mağdur esnafların sesi olarak sanat camiasına konuyu taşıdı. Bursa’ya “Özel Çocuklar” için konsere gelen sosyal dayanışma projelerinde ön saflarda yer alan ses sanatçısı Yılmaz Morgül’e konuyla ilgili bilgilendirme yapan Aydın Çitil’e tam destek geldi.
Çitil; "Bursa’daki Ak partili siyasi irade sahibi olmaya meyilli ama çapsızlıkta basiretsizlikte birincilik bayrağını hiç kimseye kaptırma niyetleri olmayan güzide ilimizin temsilcileri. Sizde huy haline gelen görmezden gelmeye çalıştığınız, üzerini kapatmaya çalıştığınız yıllanmış Bursa’nın problemleri ayağınıza dolanacak yüzünüze gözünüze baka baka sizlere her daim söylenecek.
Biz derdimizi reise iletin diye sizlerden samimiyet medet beklerken siz sivri akıllılar problemi önemsizleştirme çabalarınız Çatsander'i muhatap almaktan çekinmeniz ve alt kadrolar ile muhatap etmenizden anlaşılıyor ki sizler tam birer korkaksınız biz sizin neden kimden korktuğunuzu bilmiyoruz ama bu her ne ise Allah’tan bu kadar korkmuyorsunuz. Aksi halde makamlarınızın gereğini yapar derhal adaleti tesis ederdiniz" dedi.
e-ha