Sıra Dışı Deneyimlerin İlk Durağı Museum of Illusion’da Karne Heyecanı. 2019’dan beri İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da ve Anadolu Yakası’nda Emaar Square AVM’de bulunan Museum of Illusions her yaştan macera severin uğrak noktası olan olmaya devam ediyor!
İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da 2019 yılından bu yana hizmet veren Museum of Illusion Beyoğlu ve Anadolu Yakası’nın en eğlenceli etkinlik noktası Museum of Illusion Anatolia, ilgi çekici konsept ve deneyim alanlarıyla misafirlerini ağırlıyor ve genç yaşlı demeden herkeste merak uyandırmaya devam ediyor.
2015 yılından bu yana New York, Berlin gibi dünya şehirlerinde yoğun ilgi gören Museum of Illusion, İstanbul’da Beyoğlu Narmanlı Han ve Emaar Avm’de bulunan iki ayrı şubesi ile cazibe merkezi olmaya devam ediyor.
Çocuklara Karne Hediyesi İllüzyon Müzesi’den!
Beyoğlu Narmanlı Han’da ve Emaar Avm’de yoğun ilgi görmeye devam eden
İllüzyon Müzesi çocukların karne heyecanına ortak oluyor. 13-19 Haziran tarihleri arasında “www.museumofillusions.com.tr” üzerinden yapılacak online bilet alımlarında geçerli çocuk biletlerinde %25 indirim kampanyası ile ziyaretçiler llüzyonların dünyasını keşfetmeye devam edecek.
Ziyaretçiler illüzyonların bir parçası haline geliyor
Museum of Illusions’u diğer müzelerden ayıran en önemli farklarından biri de kişinin kendi yolculuğuna çıkarak, illüzyonların bir parçası haline gelmesi oluyor. İnteraktif
öğrenme ve eğlenme alanları ile de dikkat çeken Museum of Illusions, aynı zamanda çocukların yaratıcılıklarını geliştirilmesine büyük katkılar sağlıyor.
e-ha