İnsanlar; Covid-19 yüzünden 2020 ve 2021 yılının yaz aylarını tatil yapamadan geçirdiler. Fakat, 2022 yılı ile beraber her şeyin normale döndüğünü söyleyebiliriz. Bu noktada, insanlar da tıpkı eskiden olduğu gibi tatil planları yapmaya başladılar.

Türkiye gibi üç tarafı denizlerle çevrili olan bir ülkede yazın tatil için nereye gideceğim diye kara kara düşünmenize gerek yok! Sorun yaratmayan iklimi, gece hayatı, tarihi ve doğal güzellikleri, eşsiz güzellikteki koyları ve birbirinden kaliteli otel seçenekleri ile fark yaratan Antalya kesinlikle ilk tercihiniz olmalı! Antalya’nın en iyi otellerinden birisi de kesinlikle Crystal Flora Beach Resort! Yazımız sayesinde bu otel hakkında bilgi alabilirsiniz. O halde başlayalım!

Crystal Flora Beach Resort Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?
Her şeyden önce, otelin Antalya Kemer ilçesinin Beldibi mevkiinde konumlandığını ifade edebiliriz. Hem havalimanına hem de Antalya’nın kesinlikle görülmesi gereken tarihi ve doğal güzelliklerine yakın olması ciddi bir avantajdır. Otelin denize sıfır konumu sizi de büyüleyecek. Toros dağlarının yeşilliğini ve Akdeniz’in maviliğini aynı anda sunan bu otel için ödemiş olduğunuz paranın karşılığını kesinlikle alacaksınız. Eşsiz doğa güzelliği ile benzerlerinden farklı olduğunu ispat eden otelin ultra her şey dahil konsepti ile hizmet sunduğunu biliyor muydunuz? Ziyaretçiler; otelin konsepti sayesinde açık büfe olarak sunulan üç öğün yemeğin yanı sıra atıştırmalıklara ve yerli ya da yabancı olmasından bağımsız bir şekilde içeceklere de para ödemezler.

Crystal Flora Beach Resort; bahçe manzaralı ferah odaları ile de gören herkesi kendisine hayran bırakır. Buna ek olarak, geniş plajı da bu oteli ayrıcalıklı kılan detaylar arasındadır. Çeşitli boylardaki havuzları da insanların sorunsuz bir havuz deneyimi yaşamalarını sağlar. Ayrıca, otelin aquaparkının da yenilendiğini söyleyebiliriz. Crystal Flora Beach Resort; müşterilerinin eğlence ihtiyaçlarını da karşılar. Bilhassa gün boyu devam eden animasyonları ile de fark yaratır.

Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz?
Crystal Flora Beach Resort; konaklama, yeme içme, eğlence, dinlenme ve aklınıza gelebilecek her kategoride en iyisini sunar. Kalite ve konforun bir numaralı adresidir. Odaların her birisinde zemin laminant parke olmakla beraber kartlı kilit sistemi, uydu yayınlı televizyon, split klima, kartlı kilit sistemi, müzik yayını, minibar, kasa, direkt telefon ve daha birçok imkan mevcuttur. Bunun yanı sıra, standart oda, büyük standart oda, aile odası, De Luxe aile odası ve De Luxe ranzalı aile odası olmak üzere beş farklı oda seçeneği yer alır. Ziyaretçiler; ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun bir oda seçimi yapabilirler.

Crystal Flora Beach Resort; yeme içme imkanları ile de farkını belli eder. Otelde snack, barlar, a la kart restoranlar ve ana restoranlar olmak üzere farklı yeme içme alternatifleri yer alır.