ÖzbelliGrup Kurucusu Tekin Özbelli Vaycard Teknolojisi Hakkında Şu Bilgileri Verdi; "Satın Alacağınız Son Kartvizit olarak tasarlanan Yeni Nesil Dijital kartvizit hayatınızın vazgeçilmezi olacak. Kartvizit unutmak, yeniden yaptırmak, tasarımcıyla ya da matbaa ile uğraşmak artık yok. Yeni numara aldım, Ofis adresi değiştirdim kartvizit çöp oluyordu. Artık doğa dostu ve prestijli bu kartvizite sizde sahip duğunuzda, yeniden kartvizit tasarlatmak yeniden matbaa ile uğraşmak yok."
ÖzbelliGrup Kurucusu Tekin Özbelli; "Vay Card Satın aldıktan sonra adresiniz mi değişti sadece bir tıkla çözebilirsiniz ve herhangi bir bilgi eklediğinizde ya da değiştirdiğinde hemen bütün müşterilerinize bildirim gider. Sadece iş için değil bütün her yerde hayatınızı kolaylaştırır" dedi.
Ayrıca ÖzbelliGrup Kurucusu Tekin Özbelli; Vay Card Satış Platformu ile Ülkemizde Büyük İstihdam Yaratacağız Dedi. Sıfır Risk ile Herkese İş İmkanı Sunacaklarını ve Mesai Özgürlüğü ile İstedikleri Geliri Kendilerinin Belirleyeceği Bir Çalışma Ortamı Sunduklarını Belirtti.
Bunu Biliyor muydunuz..?
Dünya genelinde her yıl 200 milyar adetten fazla kağıt kartvizit yapılmakta,
Ve bunun karşılığında her yıl 8 milyondan adetten fazla AĞAÇ kesilmekte.
Ülkemizde her basılan kağıt kartvizit ortalama 1000 adet olarak basılır.
Her 25 bin kağıt kartvizit basımında 1 AĞAC’ı kesmekteyiz.
Ve 2 AĞAÇ bir insanın Tam bir yıllık oksijenini sağlamakta.
VAYCARD ite tam da bunun için üretildi.
Satın Alacağınız Son Kartvizit
EN EKOLOJİK
EN EKONOMİK
EN PRATİK
EN PRESTİJLİ
NFC-QR Teknolojileri ile ürettiğimiz VAYCARD artık tüm Dünya da ve Ülkemize de Tüm işletme-Kobi-kurum ve esnaflara büyük katma değer sağlayacak.
Türkiye'de Üretiliyor Dünyaya Pazarlanıyor
Ülkemiz şartlarında elimizden gelenin en iyisini yaparak üretmeye devam ediyoruz. Ülkemizde üreterek tüm Dünya ya pazarlayacağımız bu teknoloji ile Ülkemizde büyük İstihdam yaratacağımızdan eminiz dedi.
“VAYCARD”
Doğda dostu – Ağacı Korur. Satın Alınan her VAYCARD için Adınıza FİDAN Dikiliyor.
www.vaycard.com
e-ha