Tüm hastalıklarda olduğu gibi ve hastalıkların tedavisinde olduğu gibi ilk tanı ve uygun tedavi programının uygulanması için doğru diş polikliniği seçimi oldukça fazla önem teşkil etmektedir. Ağız ve diş sağlığı konusu oldukça fazla dikkat edilmesi gereken bir durum olmakla birlikte alanında uzman diş hekimleri tarafından hizmet almak için en doğru Pendik diş hastanesi olmaktadır.

 

 Diş Tedavisinde Yeni Çağ

 

 Gün geçtikçe hekim kadrosunu genişleten ve daha başarılı hale getiren Pendik diş hastanesi ağız ve diş sağlığı hizmetlerini ulaşılabilir kılarak topluma faydalı hizmetler sunmaktadır. Hoşgörü, saygı ve güven ilkelerini ön planda tutan diş polikliniği her türlü diş tedavisini en doğru şekilde uygulamaktadır. Diş tedavisinde yeni çağ başlatan Pendik diş hastanesi en son teknoloji aletleri ile ağrısız sızısız tedavileri sunmaktadır.

 

 Diş Tedavisinde İlk Tanı

 

 Diş tedavisi çok büyük bir çeşitlilik sunması ile birlikte pek çok hastada birden fazla tedavi gereksinimine de sahip olmaktadır. Bu tedavilerin doğru olarak planlanması ve daha konforlu, daha kısa süreli tedavi süreçleri sağlaması açısından ilk tanı oldukça fazla önem teşkil etmektedir. Ayrıca her zaman tam bir tedavi planlaması olanağı mevcut değildir. Bu nedenle, hangi tedavilerin öncelikli olarak yapılması gerektiğine bu muayene sırasında karar verilmektedir. 

 

 Radyoloji


Tedavi planlamasının temeli ilk tanı olmaktadır. Doğru bir tanıya ulaşabilmek ile birlikte özellikle benzer belirtiler gösteren hastalıkları birbirinden ayırt edebilmek için değişik laboratuvar tetkiklerinden faydalanılmakta olup radyoloji bölümünde çekilen röntgen sayesinde ağız içinde ki tüm sorunlar ortaya çıkmaktadır. Tedavi planı öncesi, bu tetkiklerin planlanması da ilk muayene sırasında olmaktadır. Çürük diş tedavisi ve gömülü diş tedavisi için röntgen oldukça faydalı bir muayene olarak öne çıkmaktadır.

 

 Diş Tedavileri Nedir?

 

 Diş Çekimi


Süt Dişleri Bakımı ve Çekimi


Gömülü Diş Çekimi ve Tedavisi


Kanal Tedavisi


İmplant


Diş Kaplama


Çocuklarda Ağız Bakımı


Gülüş Tasarımı


Lazer Diş Tedavisi


Porselen Lamina


Düzenli Ağız ve Diş Bakımı


Diş Beyazlatma ve daha birçok diş tedavisi ve bakımı en uygun yöntemler ve uzman diş hekimleri aracılığı ile  Pendik diş hastanesi  tarafından sunulmaktadır.