Doğubeyazıt Belediyesi, 2022 yılını hizmet yılı olarak değerlendirdiği ve yılın son mesai gününde halkın iradesi ve vergileri ile yapılan hizmetin hesabını verdi.
Her kalemin tek tek yazıldığı, harcamaların ve hizmetin olduğu, neyin nerede ve nasıl? Kullanıldığı hakkındaki devasa pankart Belediye Binasına asıldı.
Konu ile ilgili Acar, önemli açıklamalarda bulundu; "Değerli vatandaşlarımız. Sizlerin iradesiyle, vergileriyle her damlası altın değerinde olan emekleriniz ile bizler buradayız. Bu Mukaddes görevi üstlendiğimizde, en büyük hedefimiz hizmetti ve bu hizmeti şeffaf bir şekilde halkımıza iletmekti. Bugün burada bunu da başardık. Bizim için verimli geçen ve hizmet aşkımızı kat kat ayyuka çıkaran 2022 yılında büyük işlere imza attık. Önümüze binbir türlü engeller çıkarılsada, bu sadâkata bağlı kaldık. Doğubayazıt belediyecilik anlamında büyük bir çığır açtı. Belediyemiz, alışılagelmişin dışına çıkarak bu halka büyük bir mesaj verdi. Belediye Demek Hizmet Demek" dedi.
Biz bugün bu gurur tablosu ile hizmetin hesabını verebiliyorsak, halkımız ile birçok şeyi başarmışız demektir. Kahvehane kültürünün getirdiği dedikodulara aldırmadan 2023 yılında da hizmetlerimize, projelerimize devam edeceğiz. Beraber çıktığımız bu yolda öncelikle yönetimdeki yol arkadaşlarıma, idarecilerime ve emek harcayan tüm personellerimize halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Dua sizden, hizmet bizden" dedi.
EHA - Yılmaz Efe