"Türkiye'nin eğlenceye giriş noktası" olarak 2000 yılından beri eğlence ve sanat tutkunlarını etkinliklerle buluşturan Biletix, ülkemizde 6 Şubat günü yaşanan ve hepimizin ruhunda derin yaralar açan deprem faciasının ardından “Sanat İyileştirir” mottosu ile kampanya başlattı.
Organizatörlerin ve sanatçıların ortak dayanışma ve katkılarıyla hayata geçen kampanya ile 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel, seçili oyunlar yüzde 30 veya yüzde 50 indirimle sanatseverler tarafından izlenebilecek.
Ülkemizde 6 Şubat günü yaşanan ve 11 ilimizi etkileyerek, büyük yıkıma yol açan deprem felaketi hepimizin ruhunda derin yaralar açtı. Aradan geçen zamana rağmen bu elim facianın etkilerini üzerimizde taşımaya devam ediyoruz.
İlk günden itibaren deprem bölgesine maddi ve manevi destekte bulunan Biletix, karşılaşılan ekonomik ve psikolojik yıkım karşısında ruh sağlığımıza iyi gelecek ve bir nebze olsun kendimizi iyi hissettirecek bir kampanya başlatıyor. Biletix’in organizatörlerin ve sanatçıların ortak dayanışmasıyla 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel “Sanat İyileştirir” mottosu ile başlattığı kampanyada, seçili oyunlar yüzde 30 veya yüzde 50 indirim ile izlenebilecek.
Depremin ardından yaralarımızı sanatla sararak, halk sağlığına katkıda bulunmayı amaçlayan Biletix’in “Sanat İyileştirir” kampanyası, 27-29 Mart tarihleri arasında devam edecek.
e-ha