Banyoyu şık ve modern gösteren, sadece kullanılan seramikler değildir. Aynı zamanda her bir aksesuar da banyonun genel atmosferinde ve şıklığında belirleyici bir unsur oluyor. Peki, banyonuzu güzel gösteren, bu alanın kullanışlı bir mekana dönüşmesini sağlayan en önemli banyo aksesuarlarının hangileri olduğunu merak ediyor musunuz? 

Havluluk
Banyonun olmazsa olmaz aksesuarlarının başında havluluklar geliyor. El ve yüz havlularının asılmasını ve kullanıma hazır bir şekilde kalmasını sağlayan havluluklar en çok kullanılan aksesuarlardan biridir. Artık sade ve şık görünümlü modellerin popüler olduğunu da belirtelim. Banyoda genel dekorasyon stiline uygun bir havluluk bulmak gayet kolay oluyor. 

Sabunluk 
En az havluluk kadar sık kullanılan bir diğer aksesuar da sabunluklardır. Son yıllarda temassız sıvı sabunluk modelleri daha fazla tercih edilmeye başlandı. Tezgah üzerine ya da lavabo kenarına entegre edilerek kullanılan bu ürünler banyonun daha modern görünmesine de yardımcı oluyor. Farklı renk ve boylarda üretilebiliyor ve bu sayede her banyoya uygun bir model bulmak da mümkün olabiliyor. 

Diş Fırçalık
Diş fırçalarının hijyenik bir şekilde muhafaza edilmesi için banyolarda diş fırçalıkların da olması gerekiyor. Bu tasarımlar artık diğer banyo aksesuarları ile gayet uyumlu bir görünüm de kazanabiliyor. Özellikle metal görünümlü modellerin daha fazla ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. İki ya da üç diş fırçasının rahatlıkla muhafaza edilebileceği diş fırçalık çeşitleri de mevcut. 

Tuvalet Kağıtlığı
Klozetin hemen yanında, kolay erişilebilir bir yerde konumlanması gereken tuvalet kağıtlığı en fazla sayıda model seçeneği sunan banyo aksesuarlarından biridir. Oldukça zarif ve şık bir görünüm sergileyen modeller banyonun şıklığını da taçlandırıyor. Bu nedenle tuvalet kağıtlığı seçimini de titizlikle yapmakta fayda var. Modelleri gözden geçirmek ve diğer banyo aksesuarlarına da göz atmak için VitrA internet sitesine uğrayabilirsiniz. 

Çöp Kovaları 
Banyolarda sık sık kullanılan aksesuarlardan biri de çöp kovalarıdır. En yeni banyo çöp kovası modelleri görenlerin büyük beğenisini topluyor. Bu tasarımlar için de rotanızı VitrA internet sitesine çevirebilirsiniz. Çünkü zengin model seçeneği yelpazesi sunuluyor ve özellikle banyosunu aksesuarlarla modernize etmek isteyenlere yönelik pek çok tasarıma ulaşmak mümkün olabiliyor.