Türkiye'den yurtdışındaki ülkelere de otobüs seferleri düzenlenmektedir. Özellikle komşu ülkeler, Türki Cumhuriyetlere, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine çeşitli otobüs firmaları tarafından otobüs seferleri düzenlenmektedir.

Peki yurtdışına en ucuz otobüs bileti nereden alınabilir?

Bu sorunun yanıtı, tüm otobüs firmalarının seferlerini birlikte sunan ve karşılaştırma yaparak en uygun yurt dışı otobüs biletlerini bulmanızı sağlayan Terminalim.net sitesidir.

Terminalim.net sitesinden yurtdışı otobüs bileti almak kolay mıdır?

Evet, işlemlerinizi online olarak çok kolay yapabilirsiniz. İsterseniz yurtdışı otobüs biletinizi rezerve edebilir, isterseniz biletinizi online olarak satın alabilirsiniz.

Peki yurtdışı otobüs seferleri nereden yapılır? Otobüs nereden kalkar?

Bu sorunun yanıtı farklı farklıdır. Her otobüs firmasının kalkış yeri terminali farklı olabilmektedir. O nedenle yurtdışı otobüs biletinizi Terminalim.net sitesinden aldıktan sonra ilgili otobüs firmasını arayarak kalkış terminalinin yerini öğrenmeniz gerekir.

Yurtdışı otobüs bileti almak için pasaport ve vize gerekli midir?

Gidilecek ülkeye göre durum değişebilir. Türkiye vatandaşlarından vize istemeyen bir ülkeye seyahat edecekseniz pasaport yeterli olur. Vize isteyen ülkeler için önceden vize almanız gerekir.

 

Yurtdışı otobüs seferleri nereden düzenlenir?

Çeşitli illerden yurtdışı otobüs seferleri düzenlenmektedir. Terminalim.net sitesinden sefer araması yaparak ilgili yurtdışı otobüs seferlerini görebilir, size en uygun yurtdışı otobüs biletini online olarak kredi kartınızla satın alabilirsiniz.

İstanbul’dan hangi ülkelere otobüs seferleri var?

Öncelikle İstanbul’dan yurtdışı otobüs seferleri yapılan ülkeler komşu Bulgaristan ve Yunanistan, ardından Karadağ, Romanya, Makedonya, Bosna Hersek, Avusturya, Almanya, İsviçre, Macaristan ve diğer ülkelerdir. İstanbul’dan Gürcistan, Azerbaycan, Irak ve İran’a da otobüs seferleri düzenlenmektedir.

Türkiye’den Almanya’ya otobüsle gidilir mi?

Evet. Ulusoy Turizm, Metro Turizm gibi bazı otobüs firmalarının Almanya’ya da otobüs seferleri vardır. Birçok insan uçak fobisi, fazla bagajı olması, uçak bileti bulamaması, uçak biletinin pahalı olması vb gibi nedenlerle otobüsle Almanya’ya, ya da diğer yurtdışı ülkelere yolculuk yapmayı tercih edebilmektedirler.

İstanbul Almanya otobüs bileti kaç liradır?

“İstanbul’dan Köln, Düsseldorf, Hamburg, Berlin vb gibi Almanya şehirlerine en ucuz otobüs bileti ne kadardır?” sorusunun yanıtı değişmektedir. En doğru fiyatı bulmak için Terminalim.net sitesinden sefer araması yaparak güncel en ucuz Almanya otobüs bileti fiyatlarını görebilirsiniz. (Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Otobüs