Normalde erkeklerin dolabında baldırlarının ortasına kadar inen kapriler bulunur. Bunlara aşağı inip pantolon görünümü vererek çok yönlü görünümler elde edilir. Ancak bacakta çok yüksek oldukları için erkeklere kısa bir görünüş verir. Farklı tarzlarda, renklerde ve boyutlarda giyebildikleri için insanların kafasını karıştırır. Kapriler erkeklere çok fazla stil verir ve iç ve dış mekan aktivitelerinde giyilebilir. Erkekler her zaman kendilerine zaman kazandıran ve onlara şık bir görünüm veren kapri pantolonlardan hoşlanırlar.

Kesinlikle kapri, bir partiye veya herhangi bir yere katılırken özellikle plajda kullanıcının kişiliğini yükselten çok yönlü bir giysidir. Kapri takım, kavurucu güneşte şık güneş gözlükleri ve baskılı bir gömlek ile giymek için en iyi seçimdir. Erkekleri öne çıkaran kaprilere göz atın:

 

1- Yoga Kapri Pantolon

Yoga kapri pantolon, ellere yumuşak bir dokunuş veren polyester ve spandeksten yapılmıştır. Bu kumaş gerilebilir, nefes alabilir ve vücudu çok rahatlatan büzme iplidir. Yoga sırasında Capri, egzersizi daha rahat hale getiren her yönde hareket özgürlüğü sağlar. Bu özellikle sadece bir yoga dersi için olmayacak; aynı zamanda bunları herhangi bir fiziksel ve atletik aktivitede de giyebilirsiniz. Bunlar makinede yıkanabilir ve kolay kurur. Kumaş harika bir nem tutma özelliğine sahiptir; bu nedenle yoga kaprileri giymenin keyfini çıkarın ve Amazon App İndirim Kodu ile stil içinde yaşayın.

 

2- Dimi Kapri Pantolon

Dimi kapri pantolon %100 pamuktan yapılmıştır. Bunlar kemer köprülü alt ve bel kapamalarıdır. Elde yıkanması ve çabuk kuruması kolaydır. Bu pantolon, yanlardan görünümü zenginleştiren ve onu kullanışlı hale getiren fermuarlı bir yan cep içerir. Kumaş türü, yaz mevsiminde rahatlık ve kolaylık sağlamak için üretilmiştir. Onlarca renkteki kaprilerin çok fazla çeşidi vardır.

 

3- Kargo Kapri Pantolon

Savaş tarzı kargo kapri pantolonların çok sayıda cebi vardır. Buna rahat bir uyum sağlayan yan cepler de dahildir. Kemer takmanıza izin veren kemer köprüleri vardır ama bu sizin seçiminizdir. Giyilmeye hazır olan bu pantolonlar, şık bir görünüm için farklı renklerde mevcuttur. Bu şık görünümleri, onlara aşık olma sebebidir. Kumaşları yumuşaktır; ter tutmaz ve hızlı kurur. Bunlar, uzun ömürlü ve yaz için havalı görünen pantolonlarınız olmalı.

 

4- Antrenman Kapri Şort

Antrenman kaprileri, bedeninize mükemmel bir şekilde uyan bir büzme ipi ile birlikte gelir. Bunlar pamuk, polyester ve elastan kullanılarak yapılmıştır. Hafif egzersiz kaprisi, koşu için giyilebilir ve size harika bir deneyim sunar. Çok rahat olduğu ve yumuşak kumaştan yapıldığı için ev kıyafeti olarak da adlandırılabilir. Bu, zorlu bir antrenmanda zevk verir ve uzun bir gün boyunca giymesi kolaydır. Makinede yıkanabilir ve kolayca kuruyabilir.