Doğallıkla yetiştirdiği etleri, sağlıklı gurme tatları evde şef lezzetleri konseptiyle buluşturan Etin En İyisi, Kars dağlarının bereketli topraklarından gelen en özel lezzetlerini her ay Ankaralı lezzet tutkunları ile buluşturuyor.
Et severlerin, sağlıklı ve gurme lezzet tutkunlarının sevilen markası Etin En İyisi evde şef konseptiyle hazırladığı en özel lezzetlerini her ay Ankara ile buluşturuyor. Kırk yılı aşkın süredir Kars’ta hayvancılıkla uğraşan aileden aldıkları geleneksel hayvancılık kültürünü, yıllar içinde geliştirdikleri uzmanlıklarıyla bir araya getiren Etin En İyisi, adete bir lezzet şöleni yaratıyor.
Keyifli sofraların vazgeçilmez lezzetlerini, yılların birikimi ve şef uzmanlığıyla tek tıkla evinize ulaştıran Etineniyisi.com ne yediğini önemseyen, yediden yetmişe herkes için onlarca farklı seçenek sunuyor. Lezzetlerinin doğallığı ve kalitesiyle kendine has müdavimlerini yaratan Etin En İyisi aynı zamanda, lezzet severlerin enfes ürünlerine diledikleri anda, istedikleri yerden ulaşabilmeleri için Online Sipariş Sistemi üzerinden kolaylıkla sipariş verebilmelerini sağlıyor.
Etinden ekmeğine, sosundan baharatına kadar kendi ürettikleri enfes gurme lezzetleri bir araya getiren Etin En İyisi vazgeçilmezleri arasında ise Premium DRY Age Etler, Şeften Özel Marinasyonlu Etler, Katkısız şarküteri, Pratik Aç-Pişir-Ye Paketleri ve hazır yemeklere kadar özel olarak hazırladığı daha birçok lezzeti kendi soğuk zincirli araçları ile güvenli bir şekilde dilediğiniz adrese ulaştırıyor.
e-ha