Evi için yeni bir oturma grubu satın almak isteyenler, sizlere rehber olmak adına yılın çok satan oturma grubu modellerini sıraladık.

Oturma grubu tercihlerinde şıklık her zaman ön planda tutulsa da aslında kalite ve fiyat aralıkları da göz önünde bulundurulması gereken detaylardır. Bundan dolayı da oturma grubu seçimlerinde titiz davranılması gerekmektedir. Bunun içinde kaliteden taviz vermeyen ama oldukça makul fiyatlarla satış işlemlerini gerçekleştiren mobilya markalarından birinin tercih edilmesi gerekiyor.

Gündoğdu Mobilya 2023 Oturma Grubu Modelleri
Gündoğdu Mobilya, kaliteyi uygun fiyat garantisiyle bir araya getirerek oturma grubu modellerini satışa sunmaktadır.

Her zaman müşterilerinin bütçesini düşünerek faaliyetlerini sürdüren Gündoğdu Mobilya, ev ve iş ortamlarının daha şık bir hale getirebilmek için tasarımlarına yön vermektedir.

Her geçen gün ürün portföyünü genişleten firma yapmış olduğu tasarımlarıyla büyük beğeni toplamaktadır. Gündoğdu Mobilya Fabrika Satış Mağazalarında görebileceğiniz oturma gruplarından bazıları şunlardır:

1.      Versace Koltuk Takımı

2022 yılının yeni tasarım mobilyalarından biri olan “Versace Koltuk Takımı” 2022’nin çok satan oturma grupları arasında yer almayı başardığı görülmektedir.

Özellikle kumaş dokusuyla dikkat çeken Versace oturma grubu; antrasit, gri, krem ve yeşil olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulmaktadır.

2.      Fulya Koltuk Takımı

Gündoğdu Mobilya’da, her döneme ayak uyduran oturma grubu modelini bulmak mümkündür. Bu oturma gruplarından biri olan Fulya Koltuk Takımı; sportif görünümüyle her zevke hitap etmektedir.

Ekose deseninin en minimal şekilde yansıtıldığı Fulya Koltuk Takımı gerçekten de çok şık bir ürün.

3.      Lotus Köşe Takımı

Köşe takımları da oturma grupları arasında yer almaya başladı. Bu açıdan oturma grubu olarak köşe takımı kullanmak isteyenlere Gündoğdu Mobilya’nın köşe takımı modellerinden biri olan Lotus’a göz atmalarını tavsiye ediyoruz.

4.      Bella Kanepe Takımı

Kanepe takımları, oturma grubu olarak en çok tercih edilen mobilyalar olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle kanepe takımlarının sandıklı olması yani kullanıcılarına ekstra depolama alanları sunmaları birçok kişi tarafından tercih edilmelerine neden olmaktadır. Dolayısıyla da buradan Bella Kanepe Takımının çokça tercih edilmesinin nedenini anlıyoruz.

5.      Aden Koltuk Takımı

Oturma grubuna ihtiyaç olan bazı kullanıcılar, sadelikten yanadırlar. Elbette Gündoğdu Mobilya böyle düşünenler için de oturma grupları tasarlamıştır. Bunlardan biri olan Aden Koltuk Takımı, klasik ve sade duruşunu ergonomik yapısıyla desteklemektedir.

Gündoğdu Mobilya imzası taşıyan oturma grupları arasından birini tercih ederek aradığınız kaliteyi bulabilirsiniz.

Oturma Grubu Fiyatları 2023
Uygun fiyat herkesin hakkı. Bundan ötürü tüketiciler, mevcut piyasa koşullarına göre en uygun fiyatlı ürünleri tercih etmeye çalışmaktadır. Çünkü herkes için öncelik bütçe olmuş durumda. Bunun bilincinde olan mobilya markası Gündoğdu; Ocak ayında zam yapmayarak fiyatlarını sabitleme kararı aldı. Bu da oturma grubu almak isteyen tüketicilere büyük yarar sağladı.

4.490 TL’den başlayan fiyatlarla oturma grubu satışı yapan Gündoğdu Mobilya’nın oldukça uygun bir satış politikası izlediğini görebiliyoruz.

Uygun fiyat politikasına rağmen kalitesinden asla taviz vermeyen Gündoğdu Mobilya, tüketicilerden tam not almayı başarmıştır.

Sizler de Gündoğdu Mobilya’nın avantajlı fiyatlarından yararlanarak hem modern hem de şık oturma gruplarından birine sahip olmak istiyorsanız, şimdi Gündoğdu Mobilya satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.