Medikal endüstrinin ve sağlık sektörünün heyecanla beklediği Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma, Rehabilitasyon, Laboratuvar Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı Expomed Eurasia, 30. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.
30 yıldır kesintisiz düzenlenen fuar bu sene 16-18 Mart tarihleri arasında Büyükçekmece – İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçileri ile buluşacak. Fuarda ziyaretçiler medikal alandaki en yeni ürün ve hizmetleri yakından inceleme fırsatına sahip olacak.
Reed Tüyap Fuarcılık tarafından düzenlenen 30. Expomed Eurasia Fuarı, 16-18 Mart 2023 tarihleri arasında Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 500’ün üzerinde yerli ve yabancı medikal firmanın katılımı ile gerçekleşecek.
2023 yılında yurt içinden ve dışından 30 bine sektör profesyoneli tarafından ziyaret edilmesi beklenen fuar, tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanında Avrasya bölgesinin en önemli ihtisas fuarı olarak öne çıkıyor. Fuarda ziyaretçiler “Elektro Medikal Ekipman ve Medikal ve Laboratuvar Teknolojileri”, “Ortopedi - Fizik Tedavi - Rehabilitasyon”, “Sarf Malzeme ve Tek Kullanımlık Ürünler”, “Hastane Yapı ve Tıbbi Tesis Yönetimi”, “ve “OTC (Reçetesiz Ürünler)” kategorilerindeki ürünleri yakından görüp inceleyebilecek.
Medikal alandaki yenilikçi çözümler İnovasyon Alanı’nda fuar ziyaretçileri ile buluşuyor
30. Expomed Fuarı’nda yer alacak İnovasyon Alanı, sağlık alanındaki yenilikçi ve yaratıcı projeleri olan, ürünlerini uluslararası pazarlara taşımayı hedefleyen, yerli ürünlerini dinamik bir ortamda tanıtmak isteyen girişimcileri ve start-up firmaları bir araya getiriyor. İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi (İSEK) iş birliği ile düzenlenen bu özel alanda gerçekleşecek sunum ve paneller ile medikal alandaki en son yaklaşımlar ve uygulamalar ele alınırken yenilikçi çözümler sunan projeler potansiyel yatırımcıları ve ortakları ile yüz yüze görüşme fırsatı yakalayacak.
Fuar 4. defa hibrit formatta düzenleniyor
2020 yılından beri hibrit formatta düzenlenen Expomed Eurasia, fiziki fuarın yanı sıra sunduğu dijital çözümlerle de katılımcı firmaları ve fuar ziyaretçilerini online iş ağı platformu “Business Connect Programı” üzerinden dijital ortamda da bir araya getiriyor. Fuar katılımcıları potansiyel müşterileri ve yeni iş ortakları ile online iş ağı platformu Business Connect Programı üzerinden ilk önce 13-17 Mart 2023 tarihlerinde “Distribütör Günleri” kapsamında dijital ortamda buluşurken, 20 Mart - 3 Nisan 2023 tarihleri arasındaki “Online İş Bağlantıları” süresince fuar sonrası dönemde de bağlantıda kalabilecekler.
Fuarın online bileti 1 Şubat tarihine kadar ücretsiz!
Fuarı ziyaret etmek isteyen sektör profesyonelleri online biletlerini 1 Şubat 2023 tarihine kadar www.expomedistanbul.com adresinden ücretsiz olarak alabilir.
Fuar hakkında detaylı bilgiye https://www.expomedistanbul.com/ adresinden erişilebilecek.
TÜYAP Hakkında: Tüyap, Türkiye’nin ilk fuarcılık şirketi olarak 1979’da Bülent Ünal tarafından kuruldu. Türkiye’de fuarcılığın gelişiminin öncüsü olan Tüyap Fuarcılık Grubu kuruluşundan bugüne kadar yurt içinde 1.881, yurt dışında ise 40 ülkede 207 fuar gerçekleştirdi. Geride bıraktığı 43 yılda Tüyap, 128 ülkeden 350 bin 158 firmaya hizmet verdi ve düzenlediği fuarlarda 219 ülkeden 69 milyon 878 bin 472 ziyaretçiyi ağırladı. Çin, Rusya ve Afrika’da ilk Türk ihraç ürünleri fuarlarını organize eden şirket, halen yılda ortalama 10 yurt dışı fuara Türk milli katılımı organize ediyor. Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan Tüyap, profesyonel kadrosu ve 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli iş birlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi ve 4 ülkede sahip olduğu uluslararası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları gerçekleştiriyor. Tüyap Fuarcılık Grubu, dijital olanaklarını da seferber ederek hibrit fuarlar düzenlemeyi sürdürüyor.
e-ha