Fesleğen Pati Derneği’nin her yıl düzenlediği köy okullarındaki öğrencilerimize olan hediyelerine bu yıl Milli Voleybolcu Aylin Acar’ın desteğiyle eğitim eşitsizliklerini azaltma misyonuyla devam ediyor. Dernek, kurulduğu tarihten bu yana yaptığı projelerinin yanına bir yenisini daha ekledi.
Aylin Acar yaptığı açıklamada; "Fesleğen pati derneğiyle, uzun süredir gerçekleştirdiği projelerden bir tanesinde ve böylesine önemli bir misyonda buluştuğum için çok mutluyum. Çocuklarımızın, hakları olan eğitimi alırken ellerinden tutup, yürüyecekleri yolda desteğimizi esirgemeyeceğimizi göstermek istiyoruz. Onların mutluluğuyla değişiyor ve güzelleşiyor her şey" ifadesini kullandı.
Fesleğen Pati Derneği, köy okullarındaki çocuklara daha iyi bir gelecek sunmak amacıyla düzenli olarak, her eğitim öğretim yılının ilk haftası okulları ziyaret ediyor. Bu sene dernek üyeleri, 11.09.2023 tarihinde Büyükorhan bölgesindeki okulları ziyaret etti. Hediyeleri arasında kitaplar, defterler ve kırtasiye malzemeleri bulunuyor.
Fesleğen Pati Derneği Başkanı Furkan Cinoğlu, "Dernek olarak köy okullarına yardım etmek amacıyla bir dizi projeyi hayata geçiriyoruz. Temel amacımız çocukları sevindirmek, onların yüzündeki tebessüme sebep olmak bizi çok mutlu ediyor. Aylin Acar'a bu konuda gösterdiği hassasiyete ve verdiği desteklere teşekkür ediyoruz" dedi.
Fesleğen Pati Derneği'nin köy okullarında gerçekleştirdiği bu projede, toplumun eğitimdeki eşitsizliklere karşı duyarlılığını ve dayanışma ruhunu gösteriyor. Dernek, geleceğin liderlerini yetiştirmeye katkıda bulunmaya devam ederek köylerdeki çocuklara umut ışığı olmaya devam edecek.
e-ha