Bağcılar Akücü olarak hizmet veren FG Akü, sektöre uzun yıllarını vermiş ve İstanbul’da en çok tercih edilen firmalardan biridir. Firma müşteri memnuniyetine çok önem vermektedir ve akü ile ilgili her detayda uzmandır. Otomobillerin günlük hayatımızın en büyük parçalarından biri olmasıyla birlikte, akülerin önemi de aynı. İstanbul’un görece olarak şehir merkezine uzak semtlerinden biri olan Bağcılar’da akü’cüye mi ihtiyacınız var? Bu detaylar akü yol yardımı ve akü satışı olarak ikiye ayrılır. Yol yardım konusunda İstanbul sınırlarındaki en hızlı hizmeti, resmi bayiliğini yaptığı iki büyük akü üreticisiyle birlikte yapmaktadır. Sizinde İstanbul Bağcılar’da aküyle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa FG Akü ile iletişime geçin.

Bağcılar Akü Servisi

FG Akü Bağcılar Akü Servisi müşterilerinin tahmin ettiğinden daha hızlı bir şekilde vermektedir. Akü kaynaklı bir problem yaşayıp yolda kalmanızın ardından, FG Akü müşteri temsilcisi ile iletişime geçin, uzman mobil saha ekibi dakikalar içerisinde yanınızda olup probleminizi çözecektir. Yolda kalmak demek, tüm işlerinizin aksaması veya randevunuza geç kalmanız demektir. Bu problem başta küçük gibi görünebilir fakat daha yoğun bir hafta geçirmenize sebep olur. Ayrıca değişimi yapılan akünüz yerine iki yıl garantisi olan yeni üretim bir akü takılır, uzun vadeli bir sorun yaşamayacağınız firma tarafından size garanti edilir.

Bağcılar Akü Fiyatları

FG Akü, yol yardım hizmetini verirken veya akü satışı yaparken iki yıl garantisi olan ve yeni üretim Varta, Multu, İnci ve Yiğit Aküleri kullanır. Firmamız resmi bayiliğin verdiği avantajı sayesinde ekonomik Bağcılar Akü Fiyatları sağlar. Kısaca bahsedecek olursak Yiğit akü, tamamen yerli sermaye ile kurulmuş ve Avrupa’da da adından sıkça söz ettirmiş bir akü üreticisidir. Bir diğer yandan Varta akü, Almanya merkezli olan ve Avrupa’nın en çok kullanılan akü üreticisidir. FG Akü’den satın aldığınız aküyü kullanmaya başlamanızdan sonra aracınızdaki performans ve sürüş konforu gözle görülür şekilde artacaktır. Ayrıca uzun vade ekonomiktir, kalitesiz bir markaya sahip veya ikinci el bir akü otomobilinizin sağlığına çok kötü etkiler yapar, ödenmesi zor büyük faturalar çıkarır.