Ankara’nın sağlıklı güzellik anlayışını değiştirecek ve yeni bir soluk getirecek olan Funda Kurt Healthy Beauty ve Funda Kurt Academy 'nin açılışı MAG PR Solutions organizasyonuyla gerçekleşti.
Uzman Estetisyen Funda Kurt tarafından kurulan Funda Kurt Healthy Beauty ve Funda Kurt Academy çok özel bir davet eşliğinde kapılarını açtı. Davete Ankara iş ve cemiyet hayatının ünlü simaları büyük ilgi gösterdi. Oyuncu Tuvana Türkay, Furkan Palalı’nın katıldığı açılış organizasyonuna Yıldız Asyalı ve Güliz Asyalı kardeşlerde canlı keman gösterileriyle renk kattı.
Alanında uzman ve eğitimli güzellik uzmanlarını barındıran Funda Kurt Healthy Beauty ve Funda Kurt Academy hakkında konuşan Funda Kurt “Yıllardır sağlık sektörünün içindeyim. Ve bu süreçte sağlık sektörünün birçok önemli dalına vakıf oldum. Hiç kuşkusuz sağlığın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz, bununla birlikte güzelliğin de her birimiz için olmazsa olmaz olduğu aşikâr… İşte tam da bu noktada; “sağlık, hijyen, güzellik, güzelliğin doğal ve sağlıklı hali bir arada olmalı” diyerek yola çıktık. Yani “güzelliğin ötesini” hedefleyerek kapılarımızı açıyoruz… Şimdiye kadar gittiğiniz birçok güzellik salonundan çok daha fazla hizmet dalımız var. Dünya standartlarında son teknoloji ile üretilen güzelliğinize güzellik katacak ilk kez uygulamasını göreceğiniz cihazlarımız var. Güzelliğiniz için kullandığımız tüm ürünler görebileceğiniz en kaliteli ürünler. Doğal ve sağlıklı güzellik fark edilir. Ve biz fark yaratmak için buradayız… Hepimiz için tüm kapılar güzelliklere açılsın” dedi.
Funda Kurt Güzellik Salonu ve Güzellik Akademisi’nin kaliteli hizmetini deneyimleyen Tuvana Türkay ve Furkan Palalı markayı heyecanla İstanbul’a da beklediklerini dile getirdi. Funda Kurt Healthy Beauty ve Funda Kurt Academy davete katılanların büyük beğenisini topladı.
e-ha