Fanatikler ve futbol severler Galatasaray maçı ne zaman var ve Galatasaray ın ilk 11 i 2023 gibi araştırmalar yapıyor. Şampiyonlar Ligi’nde oynayan sarı kırmızılı takım, hem global maçlarda hem de lig maçlarında karşımıza çıkıyor.

Galatasaray Maçı Ne Zaman Var? Hangi Tarihte?

Galatasaray maçı ne zaman var sorusu sıklıkla sorulur. Aynı şekilde Galatasaray ın ilk 11 i 2023 sorgulaması da yoğunluk kazanmaktadır. Trendyol Süper Lig’in onuncu haftasında bugün deplasmanda maçı olan sarı kırmızılı takım, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Süper Lig’de sarı lacivertli takımın bir puan gerisinde olan Galatasaray ise ikinci sırada konumlanıyor. Kritik mücadeleden önce Galatasaray maçı ne zaman ve saat kaçta gibi araştırmalar yapılıyor.

Galatasaray Maçı Ne Gün?

Galatasaray maçı ne zaman var açıklayalım. Trendyol Süper Lig onuncu haftada 28 Ekim Cumartesi günü Galatasaray’ın maçı var. Galatasaray, Rizespor deplasmanında mücadele edecek. Karşılaşma 19.00’da başlayacak. Ligde sekiz galibiyeti ve bir tane de beraberliği bulunan sarı kırmızılı takım, 28 Ekim günü Rizespor’u deplasmanda yenerek galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Çaykur Rizespor ile Galatasaray maçı Rize’deki Çaykur Didi Stadyumunda oynanacak. Maçın başlama saati 19.00 şeklinde belirlenmiştir. Galatasaray şu an için sekiz tane galibiyet ve bir tane de beraberlik elde etmiş durumda. Şimdi ise Rizespor’u yenerek galibiyet sayısını çoğaltmak ve puan toplamak istiyor. Rizespor takımı da dört galibiyet, 3 yenilgi ve iki beraberlik ile toplamda 14 puana erişim sağladı.