Yaklaşık bir yıldır Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmekte olan Yasin Şahan, görevini Musa Bahadır’a devretti. 

Kayseri İl Divanı’nda konuşan İl Gençlik Kolları Önceki Başkanı Yasin Şahan, “Gençlik Kolları, heyecanın ve aksiyonun zirvede olduğu yerdir. Böyle bir gençliğin başkanlığını yapmak benim için büyük bir onurdur. Yaklaşık bir yıldır yürüttüğüm bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım ve Yaşanılabilir Kayseri için elimden geleni yaptım. Bu bir bayrak yarışıdır ve ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte Musa Bahadır Başkanımız bu bayrağı daha üstlere taşıyacaktır" dedi.

YÜZBİNLERCE GENCİMİZİN SAADET PARTİSİNE İHTİYACI VAR

Temmuz Ayı İl Divanı’nda Gençlik Kolları Raporunu İl Gençlik Kolları Yeni Başkanı Musa Bahadır sundu.

Bahadır, rapor sunumunun ardından önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Şahan ve yönetim kuruluna bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve Kayseri’nin en ücra sokaklarında dahi sorunlara çare olmak için çalışacaklarını ifade eden Musa Bahadır, “Hepimiz biliyoruz ki Milli Görüş geçmişte gençlerimizin sorunlarına çare oldu bugün de gençlik teşkilatımız yaşanan tüm sorunlara çözüm olabilecek bilgi ve tecrübeye sahiptir. Kayseri’deki yüzbinlerce gencimize karşı görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacak ve şehrimizdeki gençlerimizin problemlerinin çözümü için Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kolları olarak her daim mücadele edeceğiz" dedi. 

İl Divanında görev değişimi yapılırken Musa Bahadır’a görevlendirme belgesini Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya ve İl Başkanı Baki Coşkun verdi.

MUSA BAHADIR KİMDİR?

1997 yılında Kayseri’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de tamamladı. Lise öğrenimini Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesini başarıyla tamamladı. Aksaray Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 

Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları İletişim Başkan Yardımcılığı, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcılığı başta olmak üzere AGD-MGV, CANSUYU, TEKDER gibi Milko kuruluşlarında görev aldı. Halen Genel Merkez Gençlik Kolları 6.Bölge Başkanı ve Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmektedir. Serbest Ticaret ve İnşaat Mühendisliği yapmaktadır. 

e-ha