Şanlışehir Şanlıurfa’nın Ceylanpınarlı ilçesinde Ak Parti İçe Başkanlığı için  her geçen gün artan desteği  İlçede ve Ankara’da hissedilen AlVatan Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Halil Tetik’in İstanbul’da gerçekleştirilen yerel seçimlerde etkili rol aldığı öğrenildi.

İstanbul’da ticari faaliyetlerini sürdüren hemşerilerinin  ilk kapısı olan Halil Tetik yaşadıkları sorunların çözümü noktasında önemli işlere imza atan bir ismin İstanbul Belediye Başkan Adayı Binalı Yıldırım’ın seçim propaganda sürecinde hemşeri dernekleri çalışmalarında etkin çalışmalara imza attığı kaydedildi.

Genel Merkez kulislerinde sıkça adı geçen İkinci kez tekrarlanan seçimlerde  gece gündüz demeden  yoğun şekilde çalışmalar imza atan AlVatan Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Halil Tetik’in seçim günü tahsisi ettiği yüzlerce Vito  Minibüse tahsis ettiği söyleyen vatandaşlar “İstanbul’da ticari faaliyetlerini sürdüren  Halil Tetik hemşerilerinin  ilk uğrak kapısı  olmuştur. Siyasi açıdan baktığımız tam bir vatanseverdir.  İstanbul seçimlerde etkili çalışmalara imza atmış özellikle seçim günü var gücüyle Ak Parti Adayı Binalı Yıldırım’ın  kazanması için çalışmıştır. Partinin  emrine tahsis ettiği araçlarla hasta ve yaşlı seçmenin taşımasını sağladı. Özellikle Kağıthane, Göngüren Eyüp ve Fatih İlçesinde görev yapan AK Partililer ve partiye gönül vererek seçim çalışmalarının içinde bulunanlar Halil Tetik’in AK Parti için olması gereken yerde  önemli görevleri yerini getirdiği bilirler” şeklinde konuştu. 

E-Haber Ajansı (e-ha)