Milas Belediyesi, Esan-Eczacıbaşı tarafından Milas Belediyesi’ne bağışlanan GPS sabit istasyonunu belediye hizmet binasına konuşlandıracak. GPS sistemi, Milas ve Bodrum bölgesinde Harita ve Kadastro Mühendisleri Odasına kayıtlı bütün harita mühendisleri tarafından ücretsiz kullanılabilecek.
İnovasyon ve mühendislik hizmetlerine tüm hızıyla devam eden Milas Belediyesi, Esan-Eczacıbaşı tarafından bağışlanan GPS istasyonunu belediye hizmet binasına konuşlandıracak.
Harita mühendislik büroları, ören yerlerindeki kazı faaliyetlerindeki buluntuların kayda alınması aşaması, madencilik sektörü, tarımsal verimin artırılması çalışmaları gibi birçok alanda kullanılan GPS sabit istasyonu sayesinde harita mühendisleri rahat bir nefes alacak. Milas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müd. V. ve Milas Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası temsilcisi Tolga Ay tarafından teslim alınan, Milas Belediyesi tarafından yayına açılacak olan GPS sistemi; Milas ve Bodrum ilçelerinde görev yapan Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’na kayıtlı tüm harita mühendisleri tarafından ücretsiz şekilde kullanılabilecek.
e-ha