106 yıla dayanan asırlık geçmişiyle Temel Tedavi Ürünleri ilaç kategorisinin en önemli yerli üreticilerinden olan Haver Farma A.Ş.’nin, 2020 yılında önemli bir yatırımla kurduğu Tüketici Sağlığı Ürünleri arasında yer alan Haver Propolsave Sprey, kendi sektöründe bir ilke imza attığı CGI reklamıyla hedef kitlesine; ‘Çok Yaşayın!’ diyor.
Büyük şehirlerin kalabalıklarının ve koşturmacasının içerisinde bağışıklık sistemimizi güçlü tutmanın zorluğuna, esprili bir yaklaşımla vurgu yapan reklam çalışmasında; İstanbul’un önemli simgelerinden şehir hatları vapuru ve martı sesleri eşliğinde sahilde yürümekte olan ve tam sprey şişesinin önünden geçerken hapşıran kişinin üzerine, bir anda spreyin fısladığını görüyoruz. Son dönemin popüler reklam fikirlerinden CGI teknolojisi ile gerçekleştirilen çalışma, insanlara şakayla karışık ‘Sağlıkla, Çok Yaşa!’ diyor.
Hepimiz için doğal bir durum olan ve en çok hastalık zamanlarında yaşadığımız hapşırma eylemi üzerinden ürünün faydasına vurgu yapan reklam filminin çekimleri İstanbul’un farklı lokasyonlarında gerçekleştirildi. CGI video aynı zamanda Propolsave'in şehir yaşamındaki önemini vurgulayarak hedef kitlesine görsel bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Projenin ilk filmi dijital kanallarda güçlü bir medya planı ile yayınlanmaya başladı.
Haver Farma’nın bu adımı, bağışıklık sistemini desteklemek için önemli bir takviye edici gıda olan Propolsave Sprey’i geniş kitlelere duyurarak, markanın varlığını sağlamlaştırmak adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor.
Reklam Künyesi:
Reklamveren: Haver Farma İlaç A.Ş.
Reklamveren Yetkilisi: Sibel HATİPOĞLU
Reklam Ajansı: ADEGG
Yaratıcı Fikir ve Grafik Uygulama: ADEGG Kreatif Ekibi
Prodüksiyon, 3D Artist ve Motion Design: ADEGG Production
PR Ajansı: ADVER AJANS
Medya Planlama: ADEGG Digital
Haver Propolsave Sprey Hakkında:
Eczanelerdeki raflarda yerini aldığı 2020 yılından bu yana yoğun ilgi gören Haver Propolsave Sprey, yediden yetmişe binlerce kişinin tercihi olan bir ürün. Propolsave’in patentli propolis özütü, içeriğindeki tüm polifenollerini koruyacak şekilde tescilli bir teknoloji olan Dynamic Multi Extraction (M.E.D) tekniği ile yüksek oranda saflaştırılarak ve standardize edilerek elde ediliyor.
Kalabalık ortamlardan kaçmak imkânsız olduğunda, doğanın mucizevi gücünü içinde taşıyan Haver Propolsave Sprey her an yanınızda.
Haver Farma Hakkında
Haver Farma İlaç, “Tıbbi Müstahzarlar Laboratuvarı” adıyla, Çengelköy Kuleli Hastane Sokak’ta bulunan 58 numaralı köşkün küçük bir odasında 1917 yılında faaliyetine başlamıştır. Mirgeneral Mehmet Zekai Bey’in, İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesi’nde okuyan oğlu Ömer Hikmet Bey için kurduğu bu labaratuvar, Türkiye’nin ilk Parenteral Solüsyon üreticisidir. Girişimci bir kişiliğe sahip Ömer Hikmet Bey’in oğlu Osman Rasin Güneyman’ın 1949 yılında işi devralmasıyla, laboratuvara dört ayrı ünite daha inşa edilerek zamanın modern ilaç fabrikası haline getirilmiş, Kalsiyum Klorür, Kalsiyum Glyconate, Huil Camphree, Kinin ve diğer tüm galenik ampuller üretilmeye başlanmıştır. 1950 yılında ailenin aldığı bir karar ile laboratuvara Ömer Hikmet Bey’in eşinin adı olan HAVER ismi verilerek işletme “Haver Laboratuvarı” adını almıştır. Uzun yıllar Çengelköy’deki yerinde üretimine devam eden işletme, ürün skalasının da genişlemesiyle yer sıkıntısı yaşamaya başlamış, 1982’de de Camcı Ailesi tarafından devralınınca “Haver İlaç San. ve Tic. A.Ş.” adıyla 22 bin metrekarelik açık alan, 32 bin metrekare kapalı alanı olan bugünkü yerine, Beykoz’a taşınmıştır. Firma 2006 Yılından günümüze Osel İlaç unvanı ile faaliyetlerine devam ederken, 2009 yılından başlayarak Haver Farma İlaç farklı bir tüzel kişilik ile yerli üretilen bu geniş ürün portföyünün ulusal ve uluslararası pazarlarda satış ve pazarlamasını üstlenmiştir. Kuruluşumuz köklü geçmişi, yerli üretim yetkinliği, nitelikli insan gücü ve yüksek katma değerli teknolojiye dayalı yatırımlarıyla kapasite kullanımını ve istihdamı arttırmayı hedeflemektedir.
e-ha