Karadeniz, Akdeniz ve Ege; balıkçılık, cruise tatilleri, yat gezileri veya dalış turları gibi aktiviteler için harika fırsatlar sunmaktadır. Türkiye’nin ekonomisi ve turizmi ülkenin su kaynakları ile bu kadar iç içe olduğundan; su üzerindeyken hayatımızın en önemli kayhaklarından elektriğe sahip olmak da bir öncelik haline gelmektedir. EcoFlow Güç Kitleri ise size tam olarak bunu sağlar.
Türkiye'nin üç tarafı denizlerle çevrili bir ülke olması, ülke etrafındaki su kütlelerini Türkiye'nin hem ticari hem de turistik faaliyetlerinde oldukça kritik bir noktaya konumlamaktadır. Karadeniz ticari ve amatör balıkçılıkta ülke gelirine öncülük ederken, Ege ve Akdeniz geniş sahilleri, görülmeye değer su altı manzaraları ve birbirinden güzel takımadalarla dolu kıyı şeridi sayesinde sayısız turistik faaliyet alternatifi sunmaktadır. Ülkeyi çevreleyen üç denizin yanı sıra, Boğaziçi ile Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan iç deniz Marmara yat gezileri, boğaz turları ve balıkçılık için daha da fazla seçenek sunar.
Denizde sürekli elektriğe ihtiyaç duyulabilecek sayısız senaryo olduğu için EcoFlow'un Güç Kitleri, anakarada olmasanız bile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak tak ve çalıştır güç çözümleri sağlar. 2 kWh’dan 15 kWh’a her ihtiyaca uyan EcoFlow Güç Kitleri, genişletilebilir ve güvenli bir güç sistemi oluşturmak için son derece kolay, kompakt ve modüler bir yol sunar.
Her Koşula Uygun
Deniz üzerinde kullanılacak bir güç çözümü söz konusu olduğunda; sistemin güvenliği, ihtiyaçlara göre modifiye edilebilir olması veya kullanım kolaylığı gibi belirli konular büyük önem kazanmaktadır. Sistem sürekli hareket halinde olacağından; son derece güvenli, farklı ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde düzenlenebilir ve kurulumu kolay bir çözüme ihtiyacınız olacaktır. EcoFlow ürün yelpazesinin en yeni üyesi olan Güç Kiti, bir güç kurulumundan beklediğiniz her şeyi bir araya getiriyor ve kullanıma hazır kompakt bir sistem içinde sunuyor. Ayrıca EcoFlow Güç Kiti’nin LFP bataryaları, IP54 direnciyle suyu ve diğer kirleticileri bloke ediyor ve Güç Kiti’ni su üzerindeki tüm kullanım senaryoları için mükemmel bir seçenek haline getiriyor.
Alan Problemine Son
EcoFlow Power Kit combines the stackable LFP batteries, a built-in fusebox, thin cables, and 5-in-1 Power Hub that includes two MPTT solar charge controller, a MPTT battery charger, a DC-DC step-down converter and an inverter charger. By collecting all the essentials for a complete power system together, EcoFlow Power Kit answers all power needs that users may have during their time on the sea.
EcoFlow Güç Kiti; birleştirilebilir LFP piller, yerleşik sigorta kutusu, ince kablolar ve iki MPTT solar şarj kontrol cihazı, bir MPPT pil şarj cihazı, bir DC-DC düşürücü dönüştürücü ve bir inverter şarj cihazı içeren 5'i 1 arada Güç Merkezi’ni bir araya getirir. Eksiksiz bir güç sistemi için gerekli tüm unsurları bir arada sunan EcoFlow Güç Kiti, kullanıcıların denizde geçirdikleri süre boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm güç ihtiyaçlarını karşılar.
Hem Denizde Hem Karada İhtiyacınız Kadar Elektrik
Denizdeyken koşullar elektriğe ihtiyaç duyan sayısız farklı ekipman gerektirebileceğinden, güç ihtiyaçları tahmin edilemez olabilir. EcoFlow Power Kit'in 48V gücü, tüm ekipmanlarınızı verimli bir şekilde kullanmak için yeterli elektrik üretir ve kapasitesi, ortaya çıkan tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde birleştirilebilir bataryalar sayesinde değiştirilebilir.
e-ha