Türkiye’nin dört bir yanından elde edilen balları, en saf ve kaliteli haliyle sofralara taşıyan Enfabal, sadece kahvaltı sofralarının değil, ana yemeklerin, tatlıların ve atıştırmalıkların da eşlikçisi oluyor. Ürün gamında bulunduğu her çeşit balın kendine özel lezzetini koruyarak sofraları donatan Enfabal, damakları şenlendirirken şifasını da eksik etmiyor.
Vücudumuza sayısız faydasıyla şifa kaynağı olan ballar, enfes lezzetiyle mutfakların vazgeçilmez ürünü oluyor. Yüzde 100 doğallığıyla güven kazanan Enfabal, Kafkas, Altınbal, Enc Marmaris, Enc Birtat, Enc Balpetek, Apa Bal ve Ankara Bal Evi markalarıyla ürünlerini satışa sunuyor.
Katkısız, koruyucusuz ve yüzde yüz doğal ürünleriyle güven tazeleyen Enfabal, çiçeklerin özünden toplanan balları sofralarda birbirinden farklı lezzetlere dönüştürüyor. İster kahvaltıda ister yemeklerde isterseniz atıştırmalıklarda kullanabileceğiniz Enfabal ürünleri, ihtiyaca göre belirlenerek farklı ebatlarda satışa sunuluyor. Her balın kendine özgü aromasını koruyarak beğeniye sunan Enfabal, aynı zamanda yüksek besin öğeleri ile enerjinizi tazeliyor.
e-ha