İlanSet ile 4 adımda kolayca ücretsiz ilan verin!

Artık bir çoğumuz kapı kapı emlakçı gezmekten ya da sayfa sayfa gazete ilanı okumaktan vazgeçtik. Bunlar yerine çok daha pratik ve çok daha etkili olan internet ilanlarına yöneldik. Öyle ki bu ilanlar hem milyonlara hitap ediyor, hem de sürekli olarak güncelliğini koruyor. Bu platformlar arasında yer alan ücretsiz ilan sitesi İlanSet, kendini geliştirerek ve özelleştirerek diğer sitelerden tamamen ayrılmıştır. Örneğin Emlak ilanları konusunda araştırma yapıyorsunuz ve bunu detaylandırmak mı istiyorsunuz? Çok kolay; sitemize girerek hemen kendinize özgü filtrelendirme sistemi ile nokta atışı yapabilirsiniz. Bu özelliği ile sitemiz diğer tüm ilan platformlarına göre farkını ortaya koymuştur.

Diğer ilan sitelerinde bazı özellikleri çok kısıtlı şekilde detaylandırırken, web sitemiz de bu özellikler en ince noktasına kadar düzenlenmiştir. Tek yapmanız gereken web sitemize girmeniz ve ilan ver diyerek amacınıza uygun portföye yönelmek. Ev, otomobil, iş ve diğer tüm kategorilere ait ilanlarınız binlerce kişi tarafından görüntülenir ve incelenir. İlanlarınızı inceleyen ve ilgilenen kişiler kolay bir şekilde sizinle irtibata geçebilir.

Kullanım kolaylığı, kullanıcı güvenliği, güncel olması ve tamamen ücretsiz olan sitemizde aynı zamanda hayvan sahiplendirme kategorisi de bulunmaktadır. Hayvan İlanları kategorisinde sahiplendirilmek istenen hayvanları kolayca bulabilir, sahipleri ile iletişim kurabilirsiniz. Hayvan ilanları kategorisinin favorilerinden olan köpek ilanları alt kategorisindeki binlerce köpekten birini sahiplenebilirsiniz. Aynı zamanda bu kategori altında hayvan sahiplendirme ilanlarınızı da ücretsiz olarak yayınlayabilirsiniz.

Gerekli gereksiz detaylara sahip bir çok site, kullanıcıya sunduğu kötü performans, kötü tasarım ve yüksek ücretleri ile her ne kadar sektöre zarar verse de bu işi ciddiye alıp, ciddi bir şekilde yatırım yapan platformlar sürekli olarak yükselişe geçmiştir. Web sitemiz de bu platformlar arasında zirvede ki yerini almıştır. Yüksek ziyaretçi kapasitesi, yüksek müşteri güvenliği ve gizliliği ile ilanları kolayca takip edebilirsiniz. İlan verme aşamasında ya da ilan takip ederken aklınıza takılan tüm soru ve sorunlarda teknik ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.