Mustafa Erkayhan e-ticarete başlamak isteyenlerin yoluna ışık tutacak bir kitap hazırlayıp yayımladı.
2020 yılında sadece Trendyol'da 347 milyon adet ürün satıldı. 2019 yılında e ticaret hacmi 136 milyar iken 2020 yılının ilk 6 ayında 91,7 milyar tl oldu. Toplumsal alışkanlıklarımız hem teknolojik ilerlemeler hem pandemi etkisi ile çok hızla değişti. İnternetin sunduğu fırsatlardan faydalanmak isteyen herkese hitap etmesi, ticarete "E-Başlayın" sloganıyla yola çıkmaya hazırlanan girişimcilere e- ticaret ve e-ihracat için ilham vermesi adına bir kitap olarak raflarda yerini aldı.
Mustafa Erkayhan'dan e-ticarete başlamak isteyenlerin yoluna ışık tutacak bir kitap
E-ticaretin giderek önem kazandığı günümüzde, gelirlerini arttırmak isteyen girişimci adayları için hazırlanan bu e-ticaret rehberi, e-ticaret alanındaki başlangıç adımlarınızın en büyük destekçisi olacak. Hangi ürün nereden alınır, nakliye süreci nasıl işler, nasıl satış yaparım, ürünlerimi nasıl pazarlayabilirim gibi görece daha ileri seviye sorunların çözümünün yanında; Pazar yerleri nelerdir, bu yerlerde dükkan açmak nedir, nasıl yapılır gibi soruların da en net cevaplarını bu kitapta bulacaksınız.
Hümanist Kitap Yayıncılık'tan çıkan ve Boyner, DEİK ve Aliexpress gibi firmaların üst düzey yöneticileri tarafından da önerilen bu kitaba N11, Amazon, Çiçeksepeti, Gittigidiyor, HepsiBurada ve Trendyol internet sitelerinden ulaşabilir ve tabii ki kitabevlerinin raflarında da bulabilirsiniz.
e-ha