Loomis, 20 yılı aşkın süredir hizmet verdiği, 10 yıldır ise kasa sponsoru olduğu İstanbul Jewellery Show 2021 için geri sayım başladı. Kuyumculuk sektörünün özlemle beklediği İJS; kapılarını aralıyor. 

Nakit ve değerli mal taşımanın lider şirketi Loomis Türkiye, Jewelery Show 2021’e katılan firmaların değerli takıları, kıymetli taşları ve madenlerinin fuar alanında kasalanmasını üstleniyor. 

Ağustos ayında Las Vegas, Eylül ayında İtalya Vicenza Oro Uluslararası Kuyumculuk Fuarlarının düzenlenmesinin ardından şimdi söz sırası İstanbul Jewellery Show’a geldi. Yıllardır İJS’ye büyük katkı sağlayan ve katılımcıların, ürünlerinin güvenliğini, kasalama hizmetini en üst kalitede alması için büyük efor harcayan Loomis Türkiye; bu yılda İJS’de görev alacak. Bu yıl 7-10 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar’a ilişkin değerlendirmelerde bulunan Loomis VIT Grup Müdürü Ali Atatoprak; ‘Loomis Türkiye 100 kişiden oluşan ekibiyle fuara özenle hazırlanıyor. Şirketimiz fuara destek verdiği uzun süre boyunca, fuarda herhangi bir kayıp ya da hasar gerçekleşmedi. Loomis Türkiye olarak fuar alanında bulunan dev kasalarımız yine kilolarca altına ve mücevhere, değerli taşlara ev sahipliği yapacağız.” dedi.

Loomis Hakkında

Dünyanın en büyük nakit yönetim ve kargolama şirketlerinden biri olan İsveç kökenli Loomis, 2011 yılından bu yana Türkiye pazarında yer alıyor. Şirket, para ve değerli eşya taşıma, işleme (sayma + ayrıştırma + paketleme) ve kasalama hizmetleri, ATM ikmal ve bakım hizmetleri, değerli küçük paket taşıma hizmeti, uluslararası hizmetler ve mücevher fuarlarına yönelik gümrükleme, taşıma ve kasalama hizmetleri vermenin yanında alternatif hizmetler adı altında akıllı kasa çözümü ve elektronik kilit çözümü sunuyor. 377 zırhlı araç, 1100`e yakın profesyonel personel kadrosu ve 39 şubesi ile hizmet veren Loomis Türkiye, halen Türkiye’nin yüzde 90’ına hizmet veriyor.

e-ha