Türkiye’nin karavanlara özel buluşması 2. İstanbul Karavan Festivali, 7-8-9 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor. Kültür, sanat ve eğlence dendiğinde akla gelen ilk adres D&R, festival keyfine deneyim alanlarıyla ortak oluyor.
Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, Kilyos’taki Doğada Yaşam Okulu’nda gerçekleşecek İstanbul Karavan Festivali’nde katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Festival’de kurulacak D&R stant alanını ziyaret edecek festival katılımcıları, 3 gün boyunca fotoğraf çekiminden hatıra defteri oluşturmaya, sinema gecesinden elektrikli bisiklete, VR’dan rengarenk boyanan uçurtmaları uçurulmasının deneyimini yakalayacak. D&R kuracağı oyun alanıyla dünyanın en sevilen oyunları arasında yer alan dev Jenga, Scrabble, Twistter, Tabu’yla katılımcılara eğlenceleri dakikalar yaşatacak.
D&R standındaki Instax fotoğraf çekme alanında festival anılarını ölümsüzleştirecek konuklar, kendi hatıra defterlerini de hazırlayacak. Nebula sinema gecesi açık havada film keyfini doyasıya yaşatırken Soltuech elektrikli bisikletler festivale eğlence katacak. Katılımcılar ayrıca D&R standındaki Anker şarj aletleriyle diledikleri an şarj ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Oclus’un VR gözlükleriyle gerçek dünyadan uzaklaşacak, sanal dünyanın en eğlenceli oyunları oynanacak. Etkinlik katılımcıları JBL’in eşsiz ses sistemiyle festivalin tadını çıkartacaklar.
İstanbul Karavan Festivali’ne renk katacak D&R, ziyaretçilerini hem dinlenebilecekleri hem de ruhlarını doğanın güzellikleriyle tazeleyebilecekleri bir programa davet ediyor. Doğanın güzellikleriyle tazelenmek isteyen karavan tutkunları, D&R’la kültür, sanat ve eğlenceye doyuyor.
e-ha