Sadeliğin lüks detaylarla buluştuğu Address Istanbul, ilham veren mutfaklardan esinlendiği tadım etkinliklerine İtalya’dan tüm dünyaya yayılan lezzetli makarnalarla devam ediyor. Gurme makarna tariflerinin yer aldığı tadım menüsünde makarna severlerden tam not almaya aday özel reçeteler yer alıyor. Makarna tutkunlarını bu çok özel menüyü deneyimlemek için şimdiden yerini ayırtmaya davet ediyoruz!
Lüks konsepti ve dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile İstanbul’un tarihi lokasyonu Üsküdar’da konumlanan Address Istanbul, konsept tadımların yer aldığı gastronomi etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Daha önce Hamburger ve Sushi Menülerinin yer aldığı tadım etkinlikleri, İtalya’dan tüm dünyaya yayılan Makarna Menüsü ile devam ediyor.
Address Istanbul özel menüsünde yer alan gurme makarnalar, lezzetleri kadar Şeflerin özgün dokunuşlarıyla görsel şölene dönüşen sunumlarıyla da iştah kabartıyor. Gurme makarnalara yer veren tadım menüsünde; son yılların beslenme trendi glütensiz beslenmeye uygun Glütensiz veya Kepekli Penne’nin yanı sıra, et tüketmeyen makarna severlere özel Patlıcanlı Rigatoni, brokoli ve balkabaklı Casarecce ve Porçini mantarlı Fettucini yer alıyor.
Safranlı Risotto’dan Dana Etli Gnocchi’ye gurme tatlar
Gurme makarnalar menüsünde yer alan ve et severlerin favorisi olmaya aday lezzetler iştah kabartıyor. Ağır ateşte pişirilmiş dana etiyle hazırlanan ve Osmanlı mutfağından miras alınan safranla tatlandırılan Safranlı Risotto, panelenmiş tavuk ciğeri ve mevsim sebzeli Fırınlanmış Sebzeli Risotto, mini köfteler, Porçini mantarı ve siyah trüfün bir araya geldiği Calamarata, pastırmalı ve bol parmesanlı Spagetti Carbonara, en taze deniz mahsulleriyle parmak ısırtan Mürekkep Balıklı Spaghetti ve pancarın başrolde olduğu Pancarlı Pappardelle, makarna severleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor.
Address Istanbul Hakkında
Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Address Istanbul, Emaar Hospitality Group bünyesindeki uluslararası otel zinciri Address Hotels + Resorts’un İstanbul’daki yeni oteli. 5 yıldızlı zincir otel, Anadolu yakasının ilk ve tek lüks oteli olma unvanına sahip. Address Istanbul iş, tatil ve grup seyahatleri için birinci sınıf lüks yaşam deneyimi ile sektöre yeni bir kimlik kazandırıyor. Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan EMAAR’ın Türkiye’de 3 büyük projesi bulunuyor. Bunlardan en büyüğü olan Emaar Square, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen binalarıyla modern alternatifler sunuyor. Alışveriş Merkezi, Residences, Offices, Heights ve Address Istanbul ile hizmet veren Emaar Squar, sunduğu ayrıcalıklarla Anadolu Yakasının gözde ve lüks yaşam merkezi olarak konumlanıyor.
Emaar Türkiye Hakkında
1997 yılında Dubai’de kurulan Emaar Properties dünyanın en önde gelen gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketlerinden biri olarak global ölçekli yatırımları ile gayrimenkul geliştiriyor. Bunun yanı sıra turizm ve eğlence, otel ve tatil köyleri, alışveriş merkezleri, perakende, ticari kiralama ve teknoloji sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. 2006 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteren Emaar Türkiye’nin ilk projesi olan Toskana Vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip 500 konuttan oluşuyor. Rixos’la birlikte hayata geçirdiği The Land of Legends Theme Park projesi, 2016’dan bu yana Antalya’da hizmet veriyor.
Emaar’ın Türkiye’deki 3. ve en büyük projesi ise İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Emaar Square. Çamlıca’daki dev karma projenin alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen Residences, Heights, Address Residence Istanbul, Address Residence Skyview Istanbul kategorilerde toplam 1073 konut bulunuyor. Emaar'ın lüksün ötesinde bir hizmet anlayışı sunan otel zinciri Address Hotel ise 2021 yılının yaz aylarında misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
e-ha