Başrolü Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun paylaştığı Kağıt Ev dizisi heyecanlı bölümlere sahne oluyor. Siz de bu heyecanlı serüveni Kağıt Ev son bölüm izle platformundan takip edebilirsiniz! Sen de bu dizide çözülmeye çalışan cinayetin heyecanına ortak ol. Kızlarının öldürülmesiyle sarsılan Cihan ve Aylin Fırtına, kızlarının suçunu gizleme çabasına girerler. Fakat çırpındıkça daha da dibe batarlar. Aylin ve Cihan çiftinin evliliği sarsılmaya başlar. Aylin; Cihan ve İnci arasında yasak aşk olduğunu düşünür. Aylin’in farkında olmadığı asıl büyük gerçek ise Cihan’ın Azra ile olan ilişkisidir. Cihan tüm bu olayların etkisiyle ne yapacağını şaşırır.

Olaylar Aylin cephesinde de gizemlidir.  Aylin’in geçmişten gelen büyük sırrı, kızının cinayeti ile mi ilgilidir? Mert ise tüm olaylardan, kopan fırtınalardan habersizdir. Mert, İnci ile olan ilişkisini annesine açıklar. Aylin bu durum karşısında çok büyük tepki gösterir. 26 nisan 2021 pazartesi günü yayınlanan kağıt ev son bölüm izle ve daha ne bilinmezlerle dolu olduğuna şahit ol. Televizyon yayınının hemen ardından internet ortamına yüklenen bu diziyi dizi izle platformlarından rahatlıkla takip edebilirsiniz!

Peki Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu

Sevilen dizi camdaki kız son bölüm izle, Gülseren Budayıcıoğlu’nun psikolojik romanından uyarlama olaylara şahit ol. Nalan, Sedat’ın başka kadınla ilişki yaşadığını gazetelerde çıkan haberden öğrenir. Nalan bu haberle yıkılır. Feride ise başından beri Koroğluailesine hiç güvenmiyordu ve o da durum karşısında çok sinirlenir.

Muzo ise Sedat’ı kurtarsa mı kurtarmasa mı emin olamaz. Haberin ardından Koroğlu ailesinde kıyametler kopar. Rafet, Nalan’ın yüzüğü atmasını önlemek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Elbette ki son zamanlarda Camdaki Kız dizisinin yoğun bir şekilde izleyici çektiğini biliyoruz. Bu durum dizi filmin konusunun son derece sıra dışı olmasından da kaynaklanıyor.

Camdaki Kız dizisi son bölümünde, Feride, Nalan ve Adil; Rafet’in daveti üzerine Koroğlu ailesine akşam yemeğine giderler. Fakat Feride beklediği cevabı bulamaz ve işler iyice karışır. Camdaki kız son bölüm izle ve Nalan’ın Sedat ve Cana arasındaki ilişkiyi anlayacak mı yoksa bu yalan sürecek mi gör. Son bölümü, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı yayınlanan bu diziyi dizi izle platformları vasıtasıyla da seyretmeniz mümkün olmaktadır.