Kanada'da kısa süreli eğitim almak isteyen öğrenciler için en uygun seçenek Kanada sertifika programlarıdır. Bunun en önemli sebebi; kısa süreli ve mesleki ağırlıklı eğitim programları sunmasıdır. Bunun yanı sıra; eğitim süresince yarım zamanlı, eğitim sonrasında tam zamanlı ve ardından Kanada göçmenlik programlarına başvuru imkânı sunmasıdır.

Kanada sertifika programları hakkında merak ettiğiniz tüm soruları Kanada Kültür Merkezi bizim için yanıtlayacak. Kanada Kültür Merkezi, 10 yılı aşkın süredir İstanbul/Beyoğlu’ndaki merkezinde Kanada da eğitim almak isteyen öğrencilere profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Neden Kanada sertifika programları

·       Kanada sertifika programları üniversiteler ya da kolejlerin bünyesindeki mesleki alanda uzmanlaşmış eğitim programlarıdır.

·       Üniversite ya da kolej programlarına kıyasla daha kısa süreli eğitimler sunması tercih edilmesindeki en önemli sebeplerden birisidir.

·       Kanada sertifika programları tüm dünyada geçerliliğe sahiptir. bununla birlikte eğitim aldığımız programdaki uzmanlığını kanıtlayan diploma vermektedir.

·       Eğitim alırken yarım zamanlı, eğitim sonrasında tam zamanlı çalışma izni ve Kanada göçmenlik başvurusu yapmaya imkân sunmaktadır.

·       Kanada sertifika programlarının fiyatları; kolejler ya da üniversitelere kıyasla çok daha ekonomiktir.

Kanada Sertifika Programlarına Kimler Katılabilir?

·       Mesleki alanda kendini geliştirmek isteyen lise mezunları

·       Kısa dönemli programlarda üniversite öğrencileri.

·       İş hayatına başlamadan önce kendini geliştirmek isteyen lise üniversite ya da yüksek lisans mezunu öğrenciler.

Kariyer basamaklarını hızla tırmanmak isteyen profesyoneller için birçok program sunmaktadır.

Kanada Kültür Merkezi İle Güvenle Başvurun!

Kanada da eğitim almanın birçok avantajı olduğunu biliyoruz. sizin için doğru programını seçecek, istediğiniz şehirde hem eğitim almamızı sağlayıp hem de konaklama işlemlerinin başvurusunu yapacak profesyonel danışmanlarla çalışmak ister misiniz?

Kanada Kültür Merkezi 10 yılı aşkın deneyimi ve tecrübesiyle kanlı sertifika programları başvurularınızı alanında uzman danışmanlarla birlikte güvenle gerçekleştirmektedir. Daha kaliteli bir eğitim, Ve tüm işlemleri adınıza gerçekleşecek uzman danışmanlarla çalışmak için Kanada Kültür Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için: https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-sertifika-programlari/